batko Napisano 3. april, 2013 Prijavi Napisano 3. april, 2013 Kolegu je na RX8 crknil motor, zanima me ?e je kdo, ki naredi generalno oziroma ?e kdo ve kje se da dobit rabljen motor? Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 3. april, 2013 Prijavi Napisano 3. april, 2013 Zdravo legenda! Priporo?am, da kontaktira? (oz. kolega Mazda?) na?ega uporabnika foruma; MitjaMx6&T, on obvlada Wankel power sceno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda_mx Napisano 3. april, 2013 Prijavi Napisano 3. april, 2013 Poznam kupca za RX-8 s slabim motorjem, ce bo kolega prodajal. Citiraj
mazdaman Napisano 3. april, 2013 Prijavi Napisano 3. april, 2013 Wankla vun pa elektriko not Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dbmiata Napisano 3. april, 2013 Prijavi Napisano 3. april, 2013 neki mi je sosed govoru, da baje se da obnovljenega dobit, starega more? njim dat... pride pa okoli 1000evrov... nevem pa kje Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Deeyan Napisano 3. april, 2013 Prijavi Napisano 3. april, 2013 neki mi je sosed govoru, da baje se da obnovljenega dobit, starega more? njim dat... pride pa okoli 1000evrov... nevem pa kje prehuda cena Wankla vun pa elektriko not to ni ve? taprava du?a pol Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 8. april, 2013 Prijavi Napisano 8. april, 2013 @Batko - verjetno je tole tvoj znanec; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7155251&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 8. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. april, 2013 ?e ti povem po pravici, avta ?e nisem videl ker je to kolega od mojrega kolega pa je mene vpra?al ker ve da sem aktiven tulaj na forumu...po moje je to ta avto... Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.