jmalen Napisano 8. april, 2013 Prijavi Napisano 8. april, 2013 Kupujem RX-8, a me bega vo?nja po snegu. Ima kdo izku?nje, letos je bilo mo?nosti res obilno... Citiraj
LabiGT Napisano 8. april, 2013 Prijavi Napisano 8. april, 2013 ja, z izklopljenim dsc kr pozab (tud ce mas zimske gume), z vklopljenim pa to ni vec rx8 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 Kak?en zasne?en parking si poi??e? in malo 'potrenira?', potem pa se ?e po?as dobi filing za po cesti.. ps. ?e je tu kdo kak?en lastnik rx8-ice, ki mu ni ?koda gum, se priporo?am za demonstracijo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 ja, z izklopljenim dsc kr pozab (tud ce mas zimske gume), z vklopljenim pa to ni vec rx8 Zakaj? Po moje se pa glih ta avto lepo pelje po snegu (v konkurenci RWD-jev seveda), ker ga ne razganja od navora in mo? dobi ?ele v visokih obratih, ki jih z vo?njo po snegu definitivno ne rabi?. Ker ima tudi lahek motor in idelen "weight distribution" 50:50 se po moji lai?ni oceni (RX8 seveda ?e nisem peljal v snegu) pelje solidno tudi brez vklopljenega TCS-ja. Verjetno bolje kot kak dizel s te?jim motorjem v nosu in veliko navora ?e v nizkih obratih. ?e sam pri sebi vidim pa gre za FWD, da ?e je sneg je bolje ?e izklopim Powerbox, ker mi daje malce preve? navora v prenizkih obratih in prehitro zavrti v prazno, ko ni treba. Z izklopljenim PB je mnogo la?je dozirat pravilno "dozo" plina pa ne glede, da je TCS vklopljen. :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 tip sprasuje za izkusnje, ne laicne ocene Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 tip sprasuje za izkusnje, ne laicne ocene Zato sem pa vpra?al zakaj? Ker mi ni logi?no zakaj RX8 je problem, BMW al pa Me?ka pa ni. Al si misli, da je vsak RWD problem? :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 relativno je lahka, trdo vzmetenje in pa precej siroke gume, tko da na vsakem ovinku moras bit ful ekstra pozoren mal je blo kot moj prvi bmw 520 letnik 1978, ze ce prestavljas mal bolj na trdo iz tretje v drugo, gre rit mal po svoje... je kr zabavno, amapk moras bit skoz v "standby" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mr.hary Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 Zato sem pa vpra?al zakaj? Ker mi ni logi?no zakaj RX8 je problem, BMW al pa Me?ka pa ni. Al si misli, da je vsak RWD problem? :ne vem: Saj je vsak RWD problem po snegu, sploh v na?ih krajih. So S-drive-i kar v gara?i ?ez zimo, ?eprav so avtomobili stali krepko ?ez 50k eur. Citiraj
Još šta Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 za pozim si kup kr en drug avto Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
adormi11 Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 ?e izvzamemo leto?njo zimo, je na cesti dan ali pa dva sneg in da bi se tega vstra?il, pol je ?e bolj?e o kakem 4x4 razmi?ljat. Citiraj
mr.hary Napisano 10. april, 2013 Prijavi Napisano 10. april, 2013 ?e izvzamemo leto?njo zimo, je na cesti dan ali pa dva sneg in da bi se tega vstra?il, pol je ?e bolj?e o kakem 4x4 razmi?ljat. Pri nas je pozimi 2 tedna sneg na cesti, oz tako dolgo, dokler se ne stopi s pomo?jo soli z drugih cest, ker je na?a ob?ina v popolnem bankrotu in niti cest ne ?istijo. Sicer so imeli neke ljudi najete, ki so ?istili s traktorji, ampak to se ne da primerjat s cestno slu?bo, ki plu?i in soli. ?e pa si se pelja za tem, ravno takrat ko je porinil sneg s cesti??a, je za njim ostala ploskev vtisnjenega snega v asfalt, ki je bila spolzka, kot led. Da ne omenjam, kako je to izgledalo, ko je dodatno zaledenelo. In v takih pogojih pri nas RWD pozimi odpade - se je ?e popolnoma vsak prito?eval nad RWD, tudi poklicni vozniki. LP, M Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 10. april, 2013 Prijavi Napisano 10. april, 2013 Oj! ?isto tak direkten odgovor: svetovno se pelje po snegu, doma sem na bregu in to orng bregu in, ko so tisti z fwd morali riniti vzvratno po bregu ob?asno tudi neuspe?no sem se jaz v 99% uspesno pripeljal domov! Vozil sem se v in po Nem?iji pozimi in to brez vsakih poblemov! Jaz, ko bom imel mo?nost si jo 100% kupim nazaj! Citiraj
jernic Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Oj! ?isto tak direkten odgovor: svetovno se pelje po snegu, doma sem na bregu in to orng bregu in, ko so tisti z fwd morali riniti vzvratno po bregu ob?asno tudi neuspe?no sem se jaz v 99% uspesno pripeljal domov! Vozil sem se v in po Nem?iji pozimi in to brez vsakih poblemov! Jaz, ko bom imel mo?nost si jo 100% kupim nazaj! No kon?no en klen ,ki se ne boji zadnjega pogona... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Baby Viper Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Js sm za pozim ravno zarad zadnjega pogona kupu mx5 in se ni ni? za prito?vat, je pa seveda za po pameti vozit, neglede na to kolk konjev je pod havbo. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 potemtakem so uni na smuciscih glupi, ker kupujejo pande 4x4 in audi quattroje in razne subaruje morajo kupit rx8 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Heh ja no, pa? po sistemu vsak tele ma svoj vesele :macek: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Heh ja no, pa? po sistemu vsak tele ma svoj vesele :macek: to itak, z rx8 ze po mokrem je veselja kokr ces...ta avto je fenomenalno odziven, pomoje od vseh, ki sem jih vozil, je tale najbolj odziven od vseh...kr skace k mal premikas volan Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jernic Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 rwd je zakon, ne glede na konje .. ali krave Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
LabiGT Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 ce bi mene vprasali, bi moral vsak avto met rwd...sam me ne vprasajo poleg veselja ima se eno prakticno prednost: volan lahk bolj vrtis pa se kolesa vec obracajo, mx5 je za po mestu kot en smart Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Se strinjam, zadn pogon bi mogu bit na vsakem avtu. Ga ni ve?jega veselja kot RWD, usaj men Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Se strinjam, zadn pogon bi mogu bit na vsakem avtu. Ga ni ve?jega veselja kot RWD, usaj men K ?e nis probu, kaj dela navor na vse 4, z DSC ON Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Res nism ?e probu tko da ne morm komenterat, bi mi pa blo vrjetn u?e?, glede na to da ma MPS-ka snage pun ku**c Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 spredn pogon je za babe,zadn za dece 4wd pa za invalide Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Hahahahaha Ukopko tis lud Ivalide HAHAHAHAHA Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Hahahahaha Ukopko tis lud Ivalide HAHAHAHAHA to se vrjetn nana?a glede iVarjevga pospisa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.