Gelipter Napisano 24. januar, 2015 Prijavi Napisano 24. januar, 2015 SuperOk...smo na vezi LP??? Citiraj
dpicul Napisano 24. januar, 2015 Prijavi Napisano 24. januar, 2015 zanimivo, je poceni ja, pri nas v Gori?kih brdih se ga prodaja po 15-17? letos. Citiraj
Gelipter Napisano 24. januar, 2015 Prijavi Napisano 24. januar, 2015 zanimivo, je poceni ja, pri nas v Gori?kih brdih se ga prodaja po 15-17? letos.Ej..to je doma?a cena...veze..he he LP??? Citiraj
SpEkTr Napisano 28. januar, 2015 Prijavi Napisano 28. januar, 2015 Hvala Ale?, za super sodelovanje :-) Olj?k ?e ?aka na konzumiranje 1 Citiraj
Gelipter Napisano 28. januar, 2015 Prijavi Napisano 28. januar, 2015 Ej..Spektr glavno da smo zrihtali kar se je dalo letos je res kriza .lepo konzumirajte.lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. maj, 2015 Prijavi Napisano 2. maj, 2015 V ?etrtek, 7.5., bom v popoldanskih urah spet v Ljubljani. ?e koga zanima jabol?ni sok... Citiraj
Slivka Napisano 5. maj, 2015 Prijavi Napisano 5. maj, 2015 Sem pozabil omenit, da so na voljo tudi kunci. 8?/kg. Citiraj
Slivka Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Spet se bli?a jesen in spet bodo pridelki. Torej, jaz imam med in bu?e, ?e koga zanima... Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Slivka, zame en gla? medu, ko bo? v bli?ini. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 V ?etrtek popoldan v BTCju servis za BTjko. Pride? do tja? Citiraj
jures Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 V ?etrtek popoldan v BTCju servis za BTjko. Pride? do tja?Sok? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Delam popoldan, se ?e sli?iva vmes. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Sok? Lanska letina je bila bolj skromna, zato mi je soka ?e davno zmanjkalo. Leto?nja letina je ?e na jablanah... Zaenkrat imam med, ki smo ga ?e to?ili, ostalo pa sproti, ko dozori.Delam popoldan, se ?e sli?iva vmes. Na servisu bom okoli 14ih, po servisu "dirkam" do Brnika in nato nazaj v Lokovec. Mi je pa ?ena nekaj omenila, da bi imela neke oblekice za v Ljubljano. Ti med lahko kje pustim, pa ga gre? kasneje iskat? Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Ti javim v kratkem na ZS. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 ?e bi ble kak?ne omenjene oblekice nam namenjene, lahko jaz vmes vsko?im in prevzamem ?e za zmaja Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Viper, to bi blo super in hvala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. avgust, 2015 Prijavi Napisano 27. avgust, 2015 Viper mi je kar v pisarno dostavil, vsa cast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 28. avgust, 2015 Prijavi Napisano 28. avgust, 2015 Slivka, tale med je izvrstna zadeva, sem ga dal tudi stari mamci poskusit, ki se razume v te zadeve in je komentirala, da se vidi, da je tole res doma?a zadeva in za naslednji? zanjo 2 litra. Priporo?am tudi ostalim, ker boste hitro vidli razliko med npr. Lidl medom, ki ga stiska? kakor majonezo iz plastike ali pa tem izdelkom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 28. avgust, 2015 Prijavi Napisano 28. avgust, 2015 Slivka, tale med je izvrstna zadeva, sem ga dal tudi stari mamci poskusit, ki se razume v te zadeve in je komentirala, da se vidi, da je tole res doma?a zadeva in za naslednji? zanjo 2 litra. Priporo?am tudi ostalim, ker boste hitro vidli razliko med npr. Lidl medom, ki ga stiska? kakor majonezo iz plastike ali pa tem izdelkom. Tisto iz Lidla (ali Hoferja, Mercatorja, Spara,...) ni med... ampak "neki gostega, ki ima okus samo po cukru" ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 12. september, 2015 Prijavi Napisano 12. september, 2015 Jutri spet potujem na mimo Ljubljane na Gorenjsko, potem mimo Medvod nazaj. ?e kdo potrebuje med... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. september, 2015 Prijavi Napisano 13. september, 2015 Zame bo Tadej z Mazdo6 prevzel v Medvodah, sem se ravnokar dogovoril. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. september, 2015 Prijavi Napisano 26. september, 2015 Primer iz prakse: Stara dobra slovenska kvalitetaSedezna Tom Tom (sedaj M Tom po izkrvavitvi denarja). 11 let staro - kot novo, se vedno funkcionalno, le mikrofibra po vseh letih, hrani, lulanju dojenckov....pa se cem je pac zamascena. Kavc se sestavlja v zakonsko in je tudi to dal velikrat skozi. Kreteni od tapecerjev hocejo 1500? za nove prevleke, za dva kavca iz ikeje... Ampak ga ne dam, upan da se bo dalo kaj s pralnim strojem, kljub letom je vreden vsakega investiranega tolarja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. september, 2015 Prijavi Napisano 26. september, 2015 Vesel k nemski bokser.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 1. oktober, 2015 Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 Jabolka lepo zorijo. ?e kak?nih 14 dni, pa se lotimo. ?e ga bomo pili... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.