Z M A J Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Dobro jutro Mazda?i! Kolegica me je prosila, da naj povpra?am med znanci in kolegi, ?e je kdo zainteresiran za brezpla?no stri?enje in pa dobi ?e darilce. Namre? nujno rabijo mo?ke modele za ta wikend, pa se zato obra?am na vas. Zadeva bo potekala v Ljubljani in v sklopu dru?be Ilirija d.d. ?e je kdo zainteresiran, naj jo kontaktira na gsm: 041 443 661 ali na FB-ju; Subrina Casting. LP! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Dobro jutro Mazda?i! Kolegica me je prosila, da naj povpra?am med znanci in kolegi, ?e je kdo zainteresiran za brezpla?no stri?enje in pa dobi ?e darilce. Namre? nujno rabijo mo?ke modele za ta wikend, pa se zato obra?am na vas. Zadeva bo potekala v Ljubljani in v sklopu dru?be Ilirija d.d. ?e je kdo zainteresiran, naj jo kontaktira na gsm: 041 443 661 ali na FB-ju; Subrina Casting. LP! Borut A tebe ne more stri?t? sorry mogu sem... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2013 Hehe, jaz sem obritoglavc z letali??em, jebiga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Hehe, jaz sem obritoglavc z letali??em, jebiga. Cabrio se temu rece Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Z mano si tud kej dost ne more pomagat - lohk bi pa Ajvar ?el - njemu lahko ?e trajno naredi Citiraj
Još šta Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.