Strela Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 A poznate koga med MB-LJ ki dobro servisira klime v avtu. Tak da je zadeva narejena kot mora bit: neko olje se baje menja ne, pa plin, itd...kaj pa vem,vse, . Citiraj
mazdaman Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 V Dobrovcah je Avto BAZA servis, kjer so mi ?e na dveh Mazdah za normalne stro?ke odpravili napako na klimi, ki je spu??ala. https://plus.google.com/1160484763604533805...gl=si&hl=sl Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Si bom kar sposodil temo: ?e vedno imam te?avo s slabim delovanjem klime. Peljal sem napolnit plin, katerega je bilo dovolj. Klima mi poleti niti pod razno dovolj ohladi, za zdaj ko je de?, za odvla?it prednjo ?ipo ?e gre. Ko mi je mehanik polnil klimo, je rekel, da je prevelika razlika med enim in drugim pritiskom, da naj pogledam pri kompresorju da je en ventil ki ne dela? Je kdo imel podobno te?avo, oz. ve za kaj se sploh gre? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.