poky Napisano 27. avgust, 2005 Prijavi Napisano 27. avgust, 2005 Pozdravljeni! Na moji 3-ki nameravam menjati "auspuf" za kakega ?portnega. Zanima me ?e ma kdo izku?nje s tem,katerega je vzel,kje ga je kupo in kolko je dal. Samo nastavek na koncu mi nekak ne di?i opreve? P.S.-pa ne mi re?t naj grem na poobla??eni servis po originalnega,ker je malo predrag! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 27. avgust, 2005 Prijavi Napisano 27. avgust, 2005 Odvisno kak?nega ho?e?, za koliko denarja, s homologacijo ali brez, samo lonec ali celega Citiraj
poky Napisano 27. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2005 Saj to je ravno problem,ker je lonec tak fejst proti sredini pomaknjen,da ti noben univerzalni ne pa?e not! :ne vem: I??em pa? najbolj?o re?itev za neko razumno ceno,pa da ne bi rabo celega avta premrdat! ?e ma pa homologacijo zraven,pa ?e tolko bolj?e! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 1. september, 2005 Prijavi Napisano 1. september, 2005 Kak Sebring ali pa Remus se da najt na ebay.de za dokaj razumne denarce. ?e ti pa homologacija ni tolko pomembna pa ma? na razpolago DeVito, Novak, Lau? itd.... lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.