Driver Napisano 1. maj, 2013 Prijavi Napisano 1. maj, 2013 Imam slede? problem s smernimi utripalkami in sicer, da delujejo samo vse utripalke ko uklopim stikalo na katerem je narisan trikotnik, ce pa na obvolanski rocici vklopim leve ali desne utripalke pa le te ne delajo. Je problem v obvolanskem stikalu, mogoce v releju? Any ideas? Citiraj
mladi? Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 imel podobno te?avo... preveri varovalke, pri meni je blo to Citiraj
Driver Napisano 2. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Varovalka TURN 10A je ok, je mo?na da je ?e kak?na kje v povezavi z ?migovci? Citiraj
mladi? Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Preglej knjigo z navodili za uporabo Citiraj
mladi? Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 ker model vozi? da vidmo ?e se kej na netu najde Citiraj
Driver Napisano 2. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Avto ubistvu niti ni Mazda, je pa Toyota Celica 2.0GT letnik 1996 Nekaj sem ?e iskal, ampak celotnega wiring diagrama mi pa ne uspe dobiti. Citiraj
jures Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Avto ubistvu niti ni Mazda, je pa Toyota Celica 2.0GT letnik 1996 Nekaj sem ?e iskal, ampak celotnega wiring diagrama mi pa ne uspe dobiti. Ce ni varovalka pod volanom je v motornem delu, ni nobena znanost, ker ti na pokrovu varovalk vse pise Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Driver Napisano 2. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Sem res samo preveril varovalke v motornem prostoru, brez da bi katero zamenjal in ?migavci ?ude?no delujejo Citiraj
jures Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Sem res samo preveril varovalke v motornem prostoru, brez da bi katero zamenjal in ?migavci ?ude?no delujejo oksidacija.....ne bo bolelo da vse ven populi? mal pospreja? s kontakt sprejom in da? nazaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.