Aichi Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 Vpra?anjce... Od Mazde 6 MPS 18" z ET55 gredo brez te?av na obi?ajno M6? Fedri od MPS se tud lahk menjajo na navadno? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Zavore,kolesa, gredo bp, fedri pa verjetno tud sam ne spra?uje zakaj ti odsvetujem. Recimo da ti takoj povem, MPS je 4 cm VI?JA od "navadne" ?estke + skor 400 kil te?ja od "navadne" Go figure. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 u bistvu bo pol skor kot bi CX-5 furu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 u bistvu bo pol skor kot bi CX-5 furu Nene ubistvu bi bila tak?na kot jo imam jaz Citiraj
Deeyan Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Nene ubistvu bi bila tak?na kot jo imam jaz cjao, kaj ?aka? ti z mojimi fedri? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 9. maj, 2013 Prijavi Napisano 9. maj, 2013 cjao, kaj ?aka? ti z mojimi fedri? Da cesto zrihtajo pred hi?o, ker pa? nemislim use po?arat. Je pa problem v tem da delajo s svetlobno hitrostjo Citiraj
Aichi Napisano 11. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2013 Zdaj sta izven konteksta... Kaj pa od 3 MPS feltne? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.