lonck Napisano 9. maj, 2013 Prijavi Napisano 9. maj, 2013 Lep pozdrav fantje, Moja skoraj 4 leta stara M6 II ?e ka?e precej?nje rjavenje podvozja, zato sem razmi?ljal o dodatni za??iti. Ima kdo kaj izku?enj, nasvetov glede za??ite podvozja, pragov, izpu?nega sistema. Baje naj bi dinitrol za??ita bila dokaj u?inkovita. ?e kdo pozna koga v LJ ali okolici, ki to dobro in u?inkovito naredi, se priporo?am za informacijo. Hvala in lp Lon?k Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2013 Prijavi Napisano 9. maj, 2013 Na podlagi lastnih izku?enj ti priporo?am naslednjo zadevo; Tri Krone d.o.o http://www.tri-krone.si/(Protikorozijska za??ita vozil) ?lani MK pa imamo ?e naslednji ugodnosti: * 10% Popusta na storitev protikorozijske za??ite vozil po KROWN postopku * 10% Popusta na prodajne artikle - spreje in olje KROWN Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lonck Napisano 9. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2013 Pozdravljen, Kako si zadovoljen z za??ito in koliko ?asa traja, oz kak?na je pogostost obnavljanja? Kak?na je blibli?na cena te za??ite Na podlagi lastnih izku?enj ti priporo?am naslednjo zadevo; Tri Krone d.o.o http://www.tri-krone.si/(Protikorozijska za??ita vozil) ?lani MK pa imamo ?e naslednji ugodnosti: * 10% Popusta na storitev protikorozijske za??ite vozil po KROWN postopku * 10% Popusta na prodajne artikle - spreje in olje KROWN Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2013 Prijavi Napisano 9. maj, 2013 Zadovoljen sem zelo, saj je avto 2003 letnik in na sebi nima nobene rje, kar je prava redkost med 6-kami. Cena je okrog 70 ? (na to ceno imamo mi potem ?e popust), frekventnost pa tako; npr. dela? v jeseni (ne sme biti de?evno vreme), potem pa ima? naslednjo pomlad le preventivni pregled, ?e vse ?tima. Kasneje jeseni ne rabi? ni? po?et. Sicer pa pokli?i mojstra Romana, ti bo iz prve roke povedal kako to gre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
stojani Napisano 10. maj, 2013 Prijavi Napisano 10. maj, 2013 Tudi sam imam Mazdo 6 letnik 2004, ko sem jo kupil pred 4 leti sem jo 2 leti zaporedoma za??itil pri TRIKRONE in do sedaj nobene rje ?eprav naj bi bil ta letnik problemati?en glede rje. Priporo?am. Citiraj
schurda Napisano 10. maj, 2013 Prijavi Napisano 10. maj, 2013 Tudi 2007 je problemati?en, verjemi. ?e kli?em. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Mraušk Mčk Napisano 10. maj, 2013 Prijavi Napisano 10. maj, 2013 Ko smo ?e pri rjavenju, a kdo lahko razlo?i kje je tu logika. Original zadnji blatniki je po treh letih rjavel, zamenjani pa po treh letih B.P. Upo?tevat je treba , da pri zamenjavi pride do pregrevanja materjala zaradi varjenja, bru?enje spravi dol galvansko za??ito, na roke ?trihanje ni nikol tako kot tovarni?ko. Pa vendar je popravljen blatnik bolj odporen kot tovarni?ki. Ne najdem pravega odgovora kako je to mogo?e. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
mazdaman Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Popravljan je veliko bolje za??iten pred rjo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Ko smo ?e pri rjavenju, a kdo lahko razlo?i kje je tu logika. Original zadnji blatniki je po treh letih rjavel, zamenjani pa po treh letih B.P. Upo?tevat je treba , da pri zamenjavi pride do pregrevanja materjala zaradi varjenja, bru?enje spravi dol galvansko za??ito, na roke ?trihanje ni nikol tako kot tovarni?ko. Pa vendar je popravljen blatnik bolj odporen kot tovarni?ki. Ne najdem pravega odgovora kako je to mogo?e. ker ga ne barva robot Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.