theBill Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Na Xedosu mi je za?el odstopat lak iz rok brisalcev. Najprej sva s kolegom zadevo enostavno pobrusila s ?mirgel papirjem (dokler ni povr?ina mat), spihala s kompresorjem, jo o?istila z alkoholom in potem pobarvala z mat ?rnim sprejem. Barva je dr?ala nekaj mesecev, potem pa je za?ela na polno odstopat in kmalu so bile roke take, kot po ?mirglanju. V drugo sva pobrusila stvar na polno, torej z vrtalko in brusnim nastavkom + ?mirgel papir. Potem spihala, o?istila z alkoholom, pobarvala s primerjem. Ko se je primer posu?il pa ?e dva nanosa mat ?rnega laka. Barva je zdr?ala na brisalcih pribli?no enkrat dlje kot brez primerja, dobrega pol leta. Kolega pravi, da je to zaradi tega, ker so roke brisalcev pra?no barvane in bo barva vedno odstopila. Torej doma?i mojstri, kako pobarvati roke, da bo barva dr?ala? Ker vsake pol leta jih pa res ne mislim jovo na novo barvat. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Na Xedosu mi je za?el odstopat lak iz rok brisalcev. Najprej sva s kolegom zadevo enostavno pobrusila s ?mirgel papirjem (dokler ni povr?ina mat), spihala s kompresorjem, jo o?istila z alkoholom in potem pobarvala z mat ?rnim sprejem. Barva je dr?ala nekaj mesecev, potem pa je za?ela na polno odstopat in kmalu so bile roke take, kot po ?mirglanju. V drugo sva pobrusila stvar na polno, torej z vrtalko in brusnim nastavkom + ?mirgel papir. Potem spihala, o?istila z alkoholom, pobarvala s primerjem. Ko se je primer posu?il pa ?e dva nanosa mat ?rnega laka. Barva je zdr?ala na brisalcih pribli?no enkrat dlje kot brez primerja, dobrega pol leta. Kolega pravi, da je to zaradi tega, ker so roke brisalcev pra?no barvane in bo barva vedno odstopila. Torej doma?i mojstri, kako pobarvati roke, da bo barva dr?ala? Ker vsake pol leta jih pa res ne mislim jovo na novo barvat. Fora peasnega je sa se na koncu zapece v peci ce se ne motim. Kaj pa cr jih neses nekam? Al bo spet zlatarsko? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
theBill Napisano 12. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Kdo pa to dela oziroma kam lahko to nese? zrihtat? Zakaj zlatarsko - sigurno je ceneje kot nove roke brisalcev. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
theBill Napisano 13. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Noben ne ve pri kateremu podjetju (oziroma s ?im se mora ukvarjati) bi to lahko naredil? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Noben ne ve pri kateremu podjetju (oziroma s ?im se mora ukvarjati) bi to lahko naredil? guuuuuglllll Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
adormi11 Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 http://www.ebay.de/itm/PLASTI-DIP-Flussigg...360571197919%26 to pa bi moglo drzat Citiraj
theBill Napisano 13. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Hehe, kaj sem na?el glede plasti dip-a http://www.ebay.co.uk/itm/YOUR-PLASTI-DIP-...=item1c327f8045 Je ?e kdo uporabil ta plasti dip? Kak?ne so kaj izku?nje? Kolker sem poguglal, to folk predvsem za feltne uporablja. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Jero Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 To nese? peskat in pra?no pobarvat, zdej ?e si z gorenskega konca ma? peskanje: Milan Frelih na Brezjah: 041 ?est devet dva 758, meni je peskal kompletno podvozje na miati 80? Powdercoat pa Bako Lesce (tel najdi na internetu) spet kompletno barvanje podvozja v mat ?rno 120? nasproti mas pa se Pisarno kamor gres na kofe medtem ko ti barvajo... LP Jero Citiraj
theBill Napisano 13. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Evo sem nesel k temu, mi ga je kolega iz prvega posta, sicer wheeler dealer, priporo?il. Cena bo pa 20? za peskanje + pra?no barvanje. http://www.koritnik.si/index.php?id=barvanje_izdelkov Vseen hvala za kontakte. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.