Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Olje ?imprej menjaj, mora? pa dati olje, ki je specialno za DPF filtre - Mazda priporo?a olje Dexelia DPF Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Saj dobra stran tega DPF-ja je to, da si ti ni treba glave razbijat katero olje bo? dal notri, ker kake hude izbire namre? ni. Si jo pa potem razbija? ko vidi? ceno za liter..Neprecenljivo! :-) Citiraj
jures Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Saj dobra stran tega DPF-ja je to, da si ti ni treba glave razbijat katero olje bo? dal notri, ker kake hude izbire namre? ni. Si jo pa potem razbija? ko vidi? ceno za liter..Neprecenljivo! :-) Ajvar ga ma od Motula - se dobi pri nas v M. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Vem, vem, sem ga mel prej notri...Kok je zdej cena za liter, okol 17? ? Citiraj
tomaz108 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Olje ?imprej menjaj, mora? pa dati olje, ki je specialno za DPF filtre - Mazda priporo?a olje Dexelia DPF Koliko pa pride liter? Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Jaz ga kupujem preko ebaya..Pride liter cirka 10?...na servisu pa ?ez 20... Citiraj
tomaz108 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 to niti ni drago, samo sem ?e vedno v dvomih, kupiti ali ne kupiti m6 dpf, letnik 2005 Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Pol je bol? vzet 2005 brez dpf..?e mene vpra?a?. ?e pa DPF pa mal vi?ji letnik... Citiraj
tomaz108 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ja, to bi bilo idealno, sam ni glih neke izbire do 10k? in pod 100kkm prevo?enih Citiraj
Liuch Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Boss: Menjat ga mislim ?imprej seveda, ne bom ?akal, da se mi za?ne lightshow YavarYe, bi mi ti lahko povedal, kako je zdaj s tem resetiranjem, ?e se odlo?im, da sam menjam olje. A ima? tole olje oz. je ta primeren za mojo 6? : MotulHvala in lp.Leon Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Boss: Menjat ga mislim ?imprej seveda, ne bom ?akal, da se mi za?ne lightshow YavarYe, bi mi ti lahko povedal, kako je zdaj s tem resetiranjem, ?e se odlo?im, da sam menjam olje. A ima? tole olje oz. je ta primeren za mojo 6? : MotulHvala in lp.Leon Resetiranje so bu?e, ?e pa bi rad da se resetira pa rplet do mene in re?iva v 1 minuti. Tega motula, od katerega si dal link, imam ?e nekaj doma in ti ga dam za 10? liter. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Liuch Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Resetiranje so bu?e, ?e pa bi rad da se resetira pa rplet do mene in re?iva v 1 minuti. Tega motula, od katerega si dal link, imam ?e nekaj doma in ti ga dam za 10? liter. No,tole je pa dobro sli?at.Bi pa bilo ?e bolje sli?at, ?e bi se midva nekako zmenila in bi jaz to olje od tebe nazaj domov,kar v ma?ini pripeljal Si mogo?e pripravljen mal prelivat kak?no soboto ali pa nedeljo? Lp Leon Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Sam Bo?ty...v mazda BTC vsi pravjo da se olje resetira??? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Sam Bo?ty...v mazda BTC vsi pravjo da se olje resetira??? Bu?e, ni to nek ?vaba kjer vse ?miga in pi?e da rabi servis. No,tole je pa dobro sli?at.Bi pa bilo ?e bolje sli?at, ?e bi se midva nekako zmenila in bi jaz to olje od tebe nazaj domov,kar v ma?ini pripeljal Si mogo?e pripravljen mal prelivat kak?no soboto ali pa nedeljo? Lp Leon Vse je mogo?e, razen v nedelo ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Liuch Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Bu?e, ni to nek ?vaba kjer vse ?miga in pi?e da rabi servis.Vse je mogo?e, razen v nedelo ne. Superca. A, mi lahko tel.?t. zaupa? ( lahko na zs) , pa da se orenk zmeniva?Hvala in lp.Leon Citiraj
Liuch Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Sam Bo?ty...v mazda BTC vsi pravjo da se olje resetira??? Ekola, v?eraj mi je YavarYe dokazal, da je resetiranje resni?no ena velika bu?a. Na splo?no sem pri?el do zaklju?ka, da nam tile servisi ponujajo kar nekaj vrtnin. Majstore YavarYe - hvala ?e enkrat. Lp Leon Citiraj
jures Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Sam Bo?ty...v mazda BTC vsi pravjo da se olje resetira??? A drzis pokrovcek olja 5 sekund odprt za reset? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 A drzis pokrovcek olja 5 sekund odprt za reset? Tam nek ja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Tam nek ja. Ej bo?ty, tebe pa jureta bom skupi zbobnov, pa se bosta zmenla, al se resetira al ne Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Odgovor bo ?e VEDNO da so to bu?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Eno pitanje. Zadnji? sem bral na forumu od nem?kih wagnov nekaj v stilu: da je dobro na vsakem servisu (se pravi na?eloma 1x letno) avto z DPF filtrom ro?no spro?iti regeneracijo preko testerja. Zakaj? Zato, ker naj bi avtomatska regeneracija, ki se izvaja med vo?njo, ne zadostovala dovolj, in se naj bi s?asoma neke ?veplove obloge nabirale na ta filter. Pri tej ro?ni regeneraciji preko testerja, pa naj bi tut te 'obloge' zgorele. Spet bu?e? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 To pa nebu vedu, sam ne vem zakaj bi bla ro?no spro?ena regeneracija druga?na kot samodejna ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Ja, to?no to se jaz spra?ujem. Saje gorijo tko ali druga?e. Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Eno pitanje. Zadnji? sem bral na forumu od nem?kih wagnov nekaj v stilu: da je dobro na vsakem servisu (se pravi na?eloma 1x letno) avto z DPF filtrom ro?no spro?iti regeneracijo preko testerja.Zakaj? Zato, ker naj bi avtomatska regeneracija, ki se izvaja med vo?njo, ne zadostovala dovolj, in se naj bi s?asoma neke ?veplove obloge nabirale na ta filter.Pri tej ro?ni regeneraciji preko testerja, pa naj bi tut te 'obloge' zgorele. Spet bu?e? Bom vpra?al na servisu...ne bo dolgo sem ?e na 5.000km (1 mesec in 9 dni...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.