Gustav Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 ...glede reze za kaseto...ze to da je nakazano mi je mal tko, ampak ce je avto dober, bi spregledu... Moj re?im vo?nje je med tednom 2x15km na dan regionalne vo?nje + 2x100km konec tedna (avtoceta vkljucena- mesto za teranje ) in imam obcutek, da bi ga krajse relacije med tednom lahko zvile... ..sam kot sem ze rekel...bencinarje se pa tezko dobi... off topic: A kdo se uvaza m6? (npr. bencinarje) Za 2.0 benz bo? tak DMV pahorju dau, da te bo glava zapekla. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 Za 2.0 benz bo? tak DMV pahorju dau, da te bo glava zapekla. Raje davk kot pa potem stro?ki in sranje kateremu NI konca. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdafrik Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 http://www.jlmlubricants.com/Diesel.html a kdo pozna tole zadevo ??? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 To je za francoze, je povsem drug sistem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Raje davk kot pa potem stro?ki in sranje kateremu NI konca. 27% ? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdafrik Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 To je za francoze, je povsem drug sistem. Nisem ?isto prepri?an da je to samo za francoze, na njihovui spletni strani govorijo o dveh variantah. Druga je res samo za froncoze, ford, fiat etc. pri prvi pa pravijo da je to dodatek za gorivo ki ?isri PDF filtre ?? Se nagibam k poizvedovanju direkto pri njih. Citiraj
jures Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Nisem ?isto prepri?an da je to samo za francoze, na njihovui spletni strani govorijo o dveh variantah. Druga je res samo za froncoze, ford, fiat etc. pri prvi pa pravijo da je to dodatek za gorivo ki ?isri PDF filtre ?? Se nagibam k poizvedovanju direkto pri njih. TDCI = HDI in tako naprej......HDI ni samo v francozih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Najbolj simpl, si na benzu in ni jebe ne z DPF in ne z FAP filtrom, nobenih dodatkov, samo tanka? in servis. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Najbolj simpl, si na benzu in ni jebe ne z DPF in ne z FAP filtrom, nobenih dodatkov, samo tanka? in servis. Ti pa nehaj na isto minuto popat poste kot jaz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Ti pa nehaj na isto minuto popat poste kot jaz Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
pero79 Napisano 17. januar, 2011 Prijavi Napisano 17. januar, 2011 katera olja uporabljate za dieselske motorje z DPF filtrom? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. januar, 2011 Prijavi Napisano 17. januar, 2011 Motul C1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Hmmm sicer dvomim, da bi bil problem glede na to kako funkcionira tale DPF filter ampak v praksi zna pa res bit vsemogo?e. Kdo na forumu, ki ima DPF je naredu najve? km? - jaz mam 60.000 pa zaenkrat ?e vse OK (trkam po lesu) Jaz imam trenutno okoli 70.000 ... pa nobenih problemov z DPF ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Jaz imam trenutno okoli 70.000 ... pa nobenih problemov z DPF ... Ker ve? da je treba uporabljat ve? kot 1/3 gasa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 katera olja uporabljate za dieselske motorje z DPF filtrom? Samo olja z naslednjimi specifikacijami so dopustna:New low SAPS (Sulphated Ash, Phosphorous, Sulphur)This oil is a recent introduction for diesel engines fitted with a DPF (Diesel particulate filter). This is effectively a filter unit in the exhaust that takes out the microscopic soot particles. If you don't use a proper low SAPS oil, then the additives can block the filter with ash, which is a bit like putting a potato up your exhaust! New filters are pricey - ?1500 isn't unusual. * C1 Low SAPS (0.5% ash) fuel efficient * C2 Mid SAPS (0.8% ash) fuel efficient, performance * C3 Mid SAPS (0.8% ash) Many OEM are now using their own specifications to capture this spec. eg. Mercedes 229.31/51, BMW Longlife 04, VW 507 00 etc.There is also a trend now towards manufacturers requiring their own specifications - in this case the OEM specification is the one that needs to be adhered to. If it says BMW Longlife 04, the oil must say this on the pack to be suitable for use. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
pero79 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Pozna kdo koga oz. ima kdo tester za M5? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Pozna kdo koga oz. ima kdo tester za M5? Kaj te zanima ?Mam tester-ja, bereta cca95% podatkov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
pero79 Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Kaj te zanima ?Mam tester-ja, bereta cca95% podatkov. zanima me, ?e je potrebno pri vsakem servisu (mazda5, diesel) res avto priklopiti in nastaviti nov servisni interval, da se ti ne za?ne pri?igati DPF lu?ka oz. kako je s tem?! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 zanima me, ?e je potrebno pri vsakem servisu (mazda5, diesel) res avto priklopiti in nastaviti nov servisni interval, da se ti ne za?ne pri?igati DPF lu?ka oz. kako je s tem?! Treba je samo resetirat servisni interval,ker drugace zacne utripat DPF. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
pero79 Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Treba je samo resetirat servisni interval,ker drugace zacne utripat DPF. Hvala. Ima kdo to oz. ve kdo za koga, ki ima to (Dolenjska)? Citiraj
dpicul Napisano 23. januar, 2011 Prijavi Napisano 23. januar, 2011 http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm je kdo to preizkusil? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2011 Prijavi Napisano 23. januar, 2011 ?e ve?krat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Ampak tisto cedilo je carsko - jaz bi ga zamenjal kar z unim kuhinjskim za ?aj?ke delat - po izgledu sta enaki Citiraj
jures Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Ampak tisto cedilo je carsko - jaz bi ga zamenjal kar z unim kuhinjskim za ?aj?ke delat - po izgledu sta enaki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pero79 Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 ?e ve?krat. Ignition on=kontakt Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.