Balki Napisano 17. maj, 2013 Prijavi Napisano 17. maj, 2013 Zanima me kje se nahaja senzor za vi?ino snopa xenon lu?i. Dogaja se namre? ko je de? se mi na armaturi pri?ge napaka za vi?ino snopa. ?ez neka j ?asa pa lu?ka ugasne in lu?i se pravilno nastavijo. Ali je senzor zani? ali se ga da kej spucat? Citiraj
Grega_ Napisano 17. maj, 2013 Prijavi Napisano 17. maj, 2013 ?e se ne motim je na zadnjem mostu nekje.....upam da nisem preve? kiksnil. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2013 Prijavi Napisano 18. maj, 2013 Moti? se eden je spredaj in eden je zadaj. Kak?na pa izgleda "lu?ka za vi?ino snopa", to bi pa rad videl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Balki Napisano 19. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Moti? se eden je spredaj in eden je zadaj. Kak?na pa izgleda "lu?ka za vi?ino snopa", to bi pa rad videl. oranzna lucka se prizge na armaturi katera oznacuje da se luci niso pravilno nastavile in ostanejo cisto v zgornjnjem polozaju. Vceraj sem pa tudi opazil ko je bilo vse ok da mi luci svetijo prenizko. Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 oranzna lucka se prizge na armaturi katera oznacuje da se luci niso pravilno nastavile in ostanejo cisto v zgornjnjem polozaju. Vceraj sem pa tudi opazil ko je bilo vse ok da mi luci svetijo prenizko. Oranzna lucka je pa kaka ?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Oranzna lucka je pa kaka ?? Pri meni zacne utripat AFS OFF. Imel sm ta primer ene 3 krat letos pozimi ko je bilo vse ful zasnezeno. Zgleda da je sneg prsu to kakega senzorja. Who now. :ne vem: Citiraj www.trziskisladoled.si
Balki Napisano 19. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Oranzna lucka je pa kaka ?? Nekaj takega kot je na sliki le da nima klicaja v sredini Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Nekaj takega kot je na sliki le da nima klicaja v sredini Zanimivo,zgleda da so prcakval tezave in nastimal opozorilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Balki Napisano 22. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2013 Danes sem bil na rednem servisu pri Pelkotu in mu omenil ?e za te?avo z lu?mi vendar ni na?el nobene napake. Mogo?e ?e kak?na ideja? Citiraj
uklopko Napisano 22. maj, 2013 Prijavi Napisano 22. maj, 2013 preglej ?e vse konektorje ki so tam okoli ?e ?e nisi. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 preglej ?e vse konektorje ki so tam okoli ?e ?e nisi. pa mal ?arnice pobutaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iMazda Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Nekaj takega kot je na sliki le da nima klicaja v sredini Ce nimas klicaja verjetno sploh ni problema ali pac, a ti luci gredo gor dol ob vzigu? Ce ja pol vse dela ce ne motorcek? Zanima me kje se nahaja senzor za vi?ino snopa xenon lu?i. Dogaja se namre? ko je de? se mi na armaturi pri?ge napaka za vi?ino snopa. ?ez neka j ?asa pa lu?ka ugasne in lu?i se pravilno nastavijo. Ali je senzor zani? ali se ga da kej spucat? Aja saj tukaj pise koliko je potem 'nekaj' casa? Je ta cas odvisen od tega da speljes? Citiraj
Balki Napisano 24. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2013 Ce nimas klicaja verjetno sploh ni problema ali pac, a ti luci gredo gor dol ob vzigu? Ce ja pol vse dela ce ne motorcek?Aja saj tukaj pise koliko je potem 'nekaj' casa? Je ta cas odvisen od tega da speljes? Ne lu?i se ob v?igu ne nastavijo vedno. Je pa sedaj napaka vedno bolj pogosta tudi ko je suho vreme. V ponedeljek grem na A cosmos pa da vidim kaj bodo tam rekli. ?ez koliko ?asa je pa ?isto odvisno v?asih po dveh km v?asih pa po desetih km. Citiraj
Balki Napisano 27. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Evo danes bil na A Cosmos servisu. Zani? je senzor na zadnjem mostu. Cena simboli?nih 530 eur. Mogo?e kdo ve kje je ka?en Mazda odpad v Avstriji ali Italiji? Citiraj
uklopko Napisano 27. maj, 2013 Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Evo danes bil na A Cosmos servisu. Zani? je senzor na zadnjem mostu. Cena simboli?nih 530 eur. Mogo?e kdo ve kje je ka?en Mazda odpad v Avstriji ali Italiji? wtf kvalitetnih 530? A se ga lahko kaj razdre pa spuca ali odpravi kako te?avo(?e ne se ga pa zbrika da so lu?i vedno v najvi?ji poziciji no ?e se da seveda ker to je najcnej re?itev,pa ?e ra?unalnik to dopu??a da ne bo javljal napake),?e ne ebay,in pa odpadi. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Balki Napisano 27. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2013 wtf kvalitetnih 530? A se ga lahko kaj razdre pa spuca ali odpravi kako te?avo(?e ne se ga pa zbrika da so lu?i vedno v najvi?ji poziciji no ?e se da seveda ker to je najcnej re?itev,pa ?e ra?unalnik to dopu??a da ne bo javljal napake),?e ne ebay,in pa odpadi. Gledal sem na ebay cene so od 200 eur naprej. Tudi mene je cena novega ?okirala. Bom ?e malo preveril naokrog. Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2013 Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Japan rules. Pelko ce pa imas kodo ebay Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. maj, 2013 Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Gledal sem na ebay cene so od 200 eur naprej. Tudi mene je cena novega ?okirala. Bom ?e malo preveril naokrog. Sej tud tele cena na ebaju so 200? - mater kitajc ti cel pametni telefon za ta denar ali pa tablco skup spaca. Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2013 Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Vprasanje ce ganisamo sol zapacala, predlagam da ce je dostopen da ga fajn spucas. Ni nujno da ne dela, ce izgubi samo kontakt bo cpu jamral pull up, pull up.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Balki Napisano 27. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Sej pri Pelkotu sem bil pa ni na?el napake kar mi je malo ?udno. Senzor je pa ?ist zarustan tako, da se sploh ne premika. Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2013 Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Sej pri Pelkotu sem bil pa ni na?el napake kar mi je malo ?udno. Senzor je pa ?ist zarustan tako, da se sploh ne premika. Pol mas odgovor na dlani Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Balki Napisano 28. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Evo danes smo sneli senzor kot sem ?e napisal je bil ?isto zarustan. Senzor smo spucali in razlavfali tako, da zadeva zaenkrat deluje Upam, da tako tudi ostane. Je pa to ?isto mehanska zadeva ter en potenciometer tako, da ne vem zakaj je cena novega 530 eur saj nima? kaj videti. Citiraj
uklopko Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Evo danes smo sneli senzor kot sem ?e napisal je bil ?isto zarustan. Senzor smo spucali in razlavfali tako, da zadeva zaenkrat deluje Upam, da tako tudi ostane. Je pa to ?isto mehanska zadeva ter en potenciometer tako, da ne vem zakaj je cena novega 530 eur saj nima? kaj videti. no vidi? je bilo tako te?ko Ima? morda kak?no slikco tega ?uda.Lahko bi naredil en ?lanek za DIY zih pride ?e komu prav druga?e pa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Balki Napisano 31. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Tole je edina slika ki sem jo na?el. O?istiti pa je potrebno gibljive dele saj tam zarusta. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.