Strela Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Mene pa nekaj zanima. Zdi se mi da ste mazda?i na tem forumu ve?inoma iz one strane Trojan proti LJ in potem levo ter desno. Recimo da bi se organiziralo kako sre?anje tukaj na MB koncu koliko bi vas bilo za to da se ga udele?ite? Pa to me zdaj ?ist tako informativno zanima. Realizacija je potem nekaj drugega. lp. Citiraj
Z M A J Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 @Strela - nekaterim se nam ni te?ko vsest v avto in odpeljat ene 100km do vas. ?e se karkoli organizira, se bom max potrudu. V primeru da se prej ne vidimo, pa 6.7. na Scorpion auto-show (ra?unam, da bomo skupaj sestavli udarno Mazda ekipo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 @Strela - nekaterim se nam ni te?ko vsest v avto in odpeljat ene 100km do vas. ?e se karkoli organizira, se bom max potrudu. V primeru da se prej ne vidimo, pa 6.7. na Scorpion auto-show (ra?unam, da bomo skupaj sestavli udarno Mazda ekipo). ?e se ne motim so konec leta bili glavni miti vsi v 02 obmo?ju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Nisi prvi s tem vpra?anjem. Pred leti je bil to za nekatere "najve?ji" problem in se je organiziralo sre?anje v Celju. Rezultat? Ve? "?abarjev" kot ?tajercev. Citiraj
schurda Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 bi Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
uklopko Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 ?tajerci zrihtajte oz.organizirejte meet-mi pridemo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Saj nas je nekaj samo mi bolj na gobec rastemo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 js sm lih umes, tak da mi je na?eloma vseen na katero stran se peljem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
twins Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 kolk nas je pa savinj?anov tle? Deeyan ?e vidim da je bliz mene bi lohk mel mini meet Citiraj
Deeyan Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 kolk nas je pa savinj?anov tle? Deeyan ?e vidim da je bliz mene bi lohk mel mini meet jp, pa Schurda je sosed, pol jih je pa se neki s celjskega okolisa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Pridem pozdravit...?e boste kje v bli?ini. Lp. Citiraj
Strela Napisano 20. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Torej, domnevam da bi bil interes pa me zanima kak?na sobota VS nedelja? Verjetno sobote bolj pa?ejo? Meni osebno pa sploh ni panike speljati zadevo k imam ?e na?eloma vse v glavi. Citiraj
Z M A J Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 ?e ti uspe kaj takega izpeljat, pol si res pravi Mazda?. Fajn bi pa bilo, da ne pride ravno na kak?nega od datumov, ko so razni avtoshowi; 15. in 22.6. ter 6.7. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
bvogrin4 Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Ja vi kar organizirajte jaz pridem ?e bo kje v okolici MB! Citiraj
Liuch Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 kolk nas je pa savinj?anov tle? Deeyan ?e vidim da je bliz mene bi lohk mel mini meet Zdej pa vidim, da ste savinj?ani res ?krti.... ?e enga ornk meet-a ne prvo?te. Citiraj
Deeyan Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Zdej pa vidim, da ste savinj?ani res ?krti.... ?e enga ornk meet-a ne prvo?te. halo, mors locit, spodnjo pa zgornjo savinjsko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 peesda, ne morem prit, ker nisem ?tajerec Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 peesda, ne morem prit, ker nisem ?tajerec Tola?i se s tem, da tud ?abar nisi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.