jures Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Kaj je s tem forumom narobe, da imamo eno ob?asno ?lanico (sedaj mati ) in ?e kako ali dve be?ni voznici...? Madona, saj naj bi bila mazda, ?e posebej MX5 babji avto Po moje smo res divjaki in prostaki....Kak predlog kako pritegniti ?enske lastnice???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Se strinjam Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Verjetno je avtomobilizem ?e vedno bolj ali manj domena mo?kih. Bi bilo pa super ?e bi bilo ve? ? spola, se strinjam. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 tistega ki moti to naj se vpi?e na forum ali obiskuje stran zadovoljna.si! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
schurda Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 tistega ki moti to naj se vpi?e na forum ali obiskuje stran zadovoljna.si! !!! Morda pa delujejo iz ozadja, kdo ve. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 tistega ki moti to naj se vpi?e na forum ali obiskuje stran zadovoljna.si! Hvala za idejo, se bom registriral in jih mal podu?il od DPF filtru, to mora vsekakor vedet vsaka povpre?na ?enska. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 !!! Morda pa delujejo iz ozadja, kdo ve. hmmmm pa so prijavljeni kot mo?ki ?lan .... :macek: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 23. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2013 !!! Morda pa delujejo iz ozadja, kdo ve. Od zadaj bi mi mogli delovati.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Ja neki bi pa lah pogruntal, da bi jih ve? pritegnil Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Strela Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Moja sodelavka fura lepo novo 3ko benzinko. Full ima rada to mazdo in se ji je ?e za?rla pod ko?o. Je pa tako,kaj naj tukaj i??e ?e niti maila nima,pomoje niti PCja ne zna vklopti. Citiraj
Boss Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Moja sodelavka fura lepo novo 3ko benzinko.Full ima rada to mazdo in se ji je ?e za?rla pod ko?o.Je pa tako,kaj naj tukaj i??e ?e niti maila nima,pomoje niti PCja ne zna vklopti. Ja sej moj fotr tud pa je ?isti ra?unalni?ki antitalent... Tukaj se zbiramo samo tisti, ki nas Mazda zanima ?e kako druga?e kot samo to, da ima ?tiri kolesa, motor in nekaj sede?ev tako, da ne more? silit nekoga naj pride zraven - ?e mu pa? potegne bo pri?el, ?e ne pa pa? ne. Citiraj
jures Napisano 23. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Ja sej moj fotr tud pa je ?isti ra?unalni?ki antitalent... Tukaj se zbiramo samo tisti, ki nas Mazda zanima ?e kako druga?e kot samo to, da ima ?tiri kolesa, motor in nekaj sede?ev tako, da ne more? silit nekoga naj pride zraven - ?e mu pa? potegne bo pri?el, ?e ne pa pa? ne. Boss je najdu re?itev za dece, ?e za ?lanice prosim. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Boss je najdu re?itev za dece, ?e za ?lanice prosim. Hehe, 16 minut je trajal za to?no tak odgovor kot sem ga pri?akoval - sem prav razmi?ljal kdo bo prvi foro videl - bravo Jures Citiraj
jures Napisano 23. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Hehe, 16 minut je trajal za to?no tak odgovor kot sem ga pri?akoval - sem prav razmi?ljal kdo bo prvi foro videl - bravo Jures Bil je pa? en od tvojih kratkih postov, in te se ?e bere v celoti. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.