polde Napisano 24. maj, 2013 Prijavi Napisano 24. maj, 2013 Uspelo mi je prebrati error kode na moji mazdi 6 143. Kode so slede?e: u1900 Module: HEC Explanation: CAN Communication Bus Fault - Receive Error u2516 Module: HEC Explanation: CAN bus off - Transmit Error (Use DTC $C073 instead) u0155 Module: ABS/TCS Explanation: Lost Communication With Instrument Panel Cluster (IPC) Control Module c1956 Module: ABS/TCS Explanation: Steering Angle Sensor Circuit Failure Ali mi kdo ve povedati kaj ve? o teh napakah? Kak?en je postopek odprave na servisih? Ali se lahko te napake pojavijo zaradi zamenjave akumulatorja? Za branje napak sem uporabil "?ing?ong" OBD2 dongle in program Forscan. Citiraj
batko Napisano 24. maj, 2013 Prijavi Napisano 24. maj, 2013 Zbri?i vse napake in bo? videl katere se ti bodo nazaj pojavile... Citiraj www.gistel.si
polde Napisano 29. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2013 Ali kdo pozna kak dostopen software, s katerim bi se te kode dale pobrisati?Tnx!Zbri?i vse napake in bo? videl katere se ti bodo nazaj pojavile... Citiraj
mazdaman Napisano 29. maj, 2013 Prijavi Napisano 29. maj, 2013 Ali kdo pozna kak dostopen software, s katerim bi se te kode dale pobrisati?Tnx! od kod si? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
damijanv Napisano 29. maj, 2013 Prijavi Napisano 29. maj, 2013 Uspelo mi je prebrati error kode na moji mazdi 6 143. Kode so slede?e: u1900 Module: HEC Explanation: CAN Communication Bus Fault - Receive Error u2516 Module: HEC Explanation: CAN bus off - Transmit Error (Use DTC $C073 instead) u0155 Module: ABS/TCS Explanation: Lost Communication With Instrument Panel Cluster (IPC) Control Module c1956 Module: ABS/TCS Explanation: Steering Angle Sensor Circuit Failure Ali mi kdo ve povedati kaj ve? o teh napakah?Kak?en je postopek odprave na servisih?Ali se lahko te napake pojavijo zaradi zamenjave akumulatorja?Za branje napak sem uporabil "?ing?ong" OBD2 dongle in program Forscan. te kode ki imajo u pred stevilko so kode komunikacijskih okvar. pojavijo se ko moduli ne morejo komunicirati med sabo po can bus povezavi.HEC je kratica za instrumentno plo??o, preko katere poteka veliko can povezav, tak da lahko da je tu kaki problem. Citiraj
Boškobuha Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Zdarvo, zna kdo tole razlo?t? Kaj je to sploh zaena napaka-na katerem sistemu? Je to airbagali ni? Ker mi lu?ka sveti in napake ne morem zbrisat.. Citiraj
Stirna Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Napisano 1. julij, 2015 Pozdravljeni Prebral sem napake in dobil slede?e. ===PCM DTC P0546:00-2F===Code: P0546 - Exhaust Gas Temperature Sensor Circuit High - Bank 1 Sensor 1 Status: - DTC Present at Time of Request - Malfunction Indicator Lamp is Off for this DTC Module: Powertrain Control Module ===END PCM DTC P0546:00-2F=== ===PCM DTC P2033:00-AF===Code: P2033 - Exhaust Gas Temperature Sensor Circuit High Bank 1 Sensor 2 Status: - DTC Present at Time of Request - Malfunction Indicator Lamp is On for this DTC Module: Powertrain Control Module Lahko kdo pomaga. aja pa ?e standardna je sledila: ===OBDII DTC P242F-C===Code: P242F - Diesel Particulate Filter Restriction - Ash Accumulation Status: - Confirmed - malfunction is confirmed Module: On Board Diagnostic II ===END OBDII DTC P242F-C=== Hvala Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
jures Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Napisano 1. julij, 2015 a ma? ti kak light show ?e poleg tega? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stirna Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Napisano 1. julij, 2015 a ma? ti kak light show ?e poleg tega?Lu?ka motorja sveti in DPF je utripala do prvega ustavljanja. Potem pa samo lu?ka motorja sveti. Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 Pobri?i napake pa po?akaj ?e se ponovi, potem pa brskaj kaj ga jebe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.