dejrad1980 Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Torej na moji Mazdi 5 (l.2005) mi je vtrgalo vzmet (zadnjo desno)...zakaj :ne vem: ...ve mogo?e kdo za ka?no rabljeno (in ceno) in ?e eno vpra?anje je potrebno menjat obe ali samo eno? Hvala za info!VZMET Lp Citiraj
janik Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Meni jo je na VW-ju tudi zlomilo po pribli?no enakem ?asu. Moja je bila takrat na?eta od soli in podobnega. Tudi druga je bila v slabem stanju, zato sem zamenjal obe. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
mazdaman Napisano 29. maj, 2013 Prijavi Napisano 29. maj, 2013 te?ava ve?ine novih avtov Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
damijanv Napisano 29. maj, 2013 Prijavi Napisano 29. maj, 2013 Torej na moji Mazdi 5 (l.2005) mi je vtrgalo vzmet (zadnjo desno)...zakaj :ne vem: ...ve mogo?e kdo za ka?no rabljeno (in ceno) in ?e eno vpra?anje je potrebno menjat obe ali samo eno? Hvala za info!VZMET Lp obe treba menjat! saj se dobijo tudi ponaredki, mislim pa da pa?ejo od c-maxa gor. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.