Timmy Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Pozdravljeni, kot bolj novope?eni mazda? me je kot marsikoga mazda precej o?arala in v ?elji lepo skrbet tak kak ona za mene bi tudi jaz za njo... Zanima me, kaj priporo?ate za vzdr?evanje gumijastih tesnil okoli vrat/oken? Namre? na mazdi6 ii (2008) se mi okoli vrat zdi kar precej gumjastih tesnil, tak?nih in druga?nih, tak da bi jih rad s ?im malce za??itil pred obrabo in vremenskimi neprilikami, preden bi se za?eli kazat znaki obrabe..... Hvala za nasvete! Citiraj
jures Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Pozdravljeni,kot bolj novope?eni mazda? me je kot marsikoga mazda precej o?arala in v ?elji lepo skrbet tak kak ona za mene bi tudi jaz za njo... Zanima me, kaj priporo?ate za vzdr?evanje gumijastih tesnil okoli vrat/oken? Namre? na mazdi6 ii (2008) se mi okoli vrat zdi kar precej gumjastih tesnil, tak?nih in druga?nih, tak da bi jih rad s ?im malce za??itil pred obrabo in vremenskimi neprilikami, preden bi se za?eli kazat znaki obrabe.....Hvala za nasvete! jelenova al kera mast - na pumpah gumiflege, ampak ne spraj ampak mast. Ni bolj?ega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Jaz uporabljam nek silikonski spraj iz Leclerja, cena komaj slabe 3 ?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Jaz uporabljam nek silikonski spraj iz Leclerja, cena komaj slabe 3 ?. Ja, silikonski spreji so najbolj?i in najbolj enostavni za uporabo. Naredi se vodoodbojen film in ne pu??a nobenih sledi, se ne ma?e. Citiraj
schurda Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Salo od prasca. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.