matejko Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Deli Napisano 30. maj, 2013 Pozdravljeni, kupil sem mazdo 6 2003 pa me zanimam kako bi pri?el do novega homologaciskega lista ker sem ga izgubil? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Deli Napisano 30. maj, 2013 Pozdravljeni, kupil sem mazdo 6 2003 pa me zanimam kako bi pri?el do novega homologaciskega lista ker sem ga izgubil? Obrni se na uvoznika >> MAZDA MOTOR SLOVENIJA, d.o.o. Kratek naziv: MMS, d.o.o.Dolenjska cesta 242c, 1000 LJUBLJANATelefon:(01) 420 40 80Telefax:(01) 420 40 88Epo?tni naslov:info@mazda.siSpletna stran:www.mazda.si Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2013 Jaz sem klical najprej na LPP, pa so mi rekli da stane duplikat 36? Men se zdi nekam veliko. Klical sem tudi na mms vendar so mi rekli da naj se obrnem na lpp ker avto ni bil uvo?en pri njih... A mogo?e kdo ve, je kje ceneje dobit karton?ek (morda kaka druga regija) ali so bolj enotne cene? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mr.hary Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2013 Jaz sem klical najprej na LPP, pa so mi rekli da stane duplikat 36? Men se zdi nekam veliko. Klical sem tudi na mms vendar so mi rekli da naj se obrnem na lpp ker avto ni bil uvo?en pri njih... A mogo?e kdo ve, je kje ceneje dobit karton?ek (morda kaka druga regija) ali so bolj enotne cene? ?e dolgo ni ve? karton?ka. Zdaj je A4 format, popolnoma popisan na obeh straneh, kateri nikakor normalno ne pa?e v noben predal v avtomobilu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2013 ?e si izgubil original, mora? po duplikat na mms, ?e pa je ?e bila narejena kaka predelava pa gre? tja, kjer je bila ta predelava homologirana in ti izdajo drugega. Cene pa so seveda slovensko primerne... *turbolumpi: mms je skoraj morala uvoziti tudi tvojo, po vsej vrjetnosti so malo leni in se jim neda, razen ?e je mogo?e kaka italijanka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2013 ?e dolgo ni ve? karton?ka. Zdaj je A4 format, popolnoma popisan na obeh straneh, kateri nikakor normalno ne pa?e v noben predal v avtomobilu. Pase v tisto mapco, kjer so navodila,... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2013 ?e si izgubil original, mora? po duplikat na mms, ?e pa je ?e bila narejena kaka predelava pa gre? tja, kjer je bila ta predelava homologirana in ti izdajo drugega.Cene pa so seveda slovensko primerne...*turbolumpi: mms je skoraj morala uvoziti tudi tvojo, po vsej vrjetnosti so malo leni in se jim neda, razen ?e je mogo?e kaka italijanka huh ja, js bi tut kr znal met probleme s tem, ker je italijanskega izvora si pa za vsako nanovo homologirano zadevo nardim ?e kopijo karton?ka za vsak slu?aj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 spet se lahko temni prednja stekla (13.-15. ?len) http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?url...p;stevilka=1689 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 spet se lahko temni prednja stekla (13.-15. ?len) http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?url...p;stevilka=1689 sam ni mi jasno zakaj bi to delal za cestne avte...pono?i je jeba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 hehe... ugodnost za mafijce Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Još šta Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 hehe... ugodnost za mafijce Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 sam ni mi jasno zakaj bi to delal za cestne avte...pono?i je jeba mogo?e zato, ker ?udn zgleda, ?e so samo zadnje zatemnjene druga? se pa tut pono? vidi ven, sam not ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Baby Viper Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 No zdj pa hitr homologerat vsi, ki mate ?e temnene prednje, preden si spet premislijo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 Grem se js temnit sprednje sipe..k grdo izgleda ce so sam zadnje... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 Grem se js temnit sprednje sipe..k grdo izgleda ce so sam zadnje... Totalno, ?imprej zrihtaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Još šta Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2013 Kok se jih da potemnit?spredne Aha,ze vidm,se prav grem lahko homologerat koncno Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DeanKS Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2013 hm ... zakaj sam jest ne vidm da je v tem UR ker druga?e kokr je blo v prej?nem? Tud v prej?nem si lahko mel folijo gor ?e je bla propustnost ve? kot 70% .. tovarni?ko so vsa stekla cca 75% folije z 5% pa ni. Jest mam recimo 55% prednje ?ipe kar pomen da ravn tko kot prej zadeve ne morm homologirat .. mogo?e sem pa kej spregledal .. ? Citiraj When in doubt, duck it! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2013 hm ... zakaj sam jest ne vidm da je v tem UR ker druga?e kokr je blo v prej?nem? Tud v prej?nem si lahko mel folijo gor ?e je bla propustnost ve? kot 70% .. tovarni?ko so vsa stekla cca 75% folije z 5% pa ni. Jest mam recimo 55% prednje ?ipe kar pomen da ravn tko kot prej zadeve ne morm homologirat .. mogo?e sem pa kej spregledal .. ? o tem jaz govorim, propustnost pomeni ravno kontra zatemnjenosti, 30% temnej?e je to kar je ?e na avtu, ampak folije so pa ?ista tema. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2013 No kako je zdej s tem? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2015 Ker je 100 tem o homologaciji, bom uporabil kar to najmlaj?o (najmanj zastarano). Torej, imam vpra?anje, ?e morda kdo ve kaj ve? o zadnjih spremembah pri homologacijah? Sam ?e nisem na?el ni? kar bi bilo ?rno na belem, sem pa sli?al, da po novem za dodatne dele na vozilu, ki imajo oznako in dokumente o primernosti za dolo?eno vozilo, da homologacija ni ve? potrebna. Obvezno je samo, da so papirji v vozilu, v primeru, da te ustavi policija. Je kaj na tem? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Baby Viper Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2015 To misli? t?v certifikat in potrdilo o strokovni vgradnji? ?e je to res, potem super in je en stro?ek manj, s temi homologacijami so itak samo kasiral. Kje pa si to zasledil? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2015 Pato, upam da dr?i in se bo VSAJ ENO zadevo v tej dr?avci DEBIL-okratiziralo oz. da bo manj birokratskih opravil in stro?kov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Još šta Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2015 lepo vas prosim Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
robertos664 Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2015 ta zakon pride verjetno 30.2. v veljavo, ali? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Deli Napisano 28. februar, 2015 robertos, hvala za uporaben post... Za to utopi?no spremembo mi je povedal tast. Je voznik tovornjaka in ti ves ?as preverjajo zakone (zakone ki se ti?ejo ?oferstva), ?e se da kje kaj pri?parat Bom ga danes ko se vrne domov vpra?al kje je to zasledil. Bolj kot to da vrjamem, si ?elim, da bi bilo res, ker moram homologirat vzmeti. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.