BOBI Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 bo kdaj kako srecanje bi prisel kdaj pogledat tu na ptuju ni nic kaj predelanih mazd Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 to si sam delal podalj?ek?? Citiraj
poky Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 Daj ?e kako sliko od spredaj poka?i,pa od strani!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 3. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2005 to sma delala s kolegom ki dela spojlerje to je vse od seata predelava pa odbijace sem na odpadu kupil da nisem starih rezal Citiraj MAZDA POWER
BOBI Napisano 3. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2005 se slikca od strani Citiraj MAZDA POWER
BOBI Napisano 3. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2005 pa se od spredaj samo ja malo slaba Citiraj MAZDA POWER
Sishi Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Tole zgleda kar lepo. Bi bilo zanimivo videt tudi v ?ivo. Jaz sem tudi razmi?ljal o stranskem spojlerju (na pragih) al kako se temu ?e re?e :ne vem: ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOBI Napisano 4. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2005 upam da bo kdaj kaka prilika ki za kako srecanje Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 upam da bo kdaj kaka prilika ki za kako srecanje To pa ziher!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Sre?anj smo mislili imet ?e veliko vendar nekateri niso imeli ?asa, ali pa jim kraj in ?as ni ustrezal, nekateri pa ga imamo kar dosti krat ?eprav smo samo ?tirje Citiraj
BOBI Napisano 5. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2005 cas je res dandanes problem ampak za te stvari si ga je treba vzet upam da bo kdaj uspelo in se nas bo kaj doblo meni ni problem pridem kam treba saj mazda gre kam ces Citiraj MAZDA POWER
David Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 ... ni problem pridem kam treba saj mazda gre kam ces... WORD!! Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 9. september, 2005 Prijavi Napisano 9. september, 2005 U redu zgleda tele mazda. Glede sre?anja pa se ?e vedno nismo uspel n? zmenit. Mi je pa v?e? da se ?e kdo najde, ki je prpravljen za ogled ostalih jeklenih konjev prevozit kak?en kilometer. Pa ?e zdej ko so trojane narejene sploh ni ve? neka kriza! Kaj pa motor? Upam da ima? 2.0 V6? Sicer je tut 1.5 kar kul! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainLess Napisano 9. september, 2005 Prijavi Napisano 9. september, 2005 Sicer je tut 1.5 kar kul! si ga ze vozil? Citiraj
BOBI Napisano 11. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2005 mam 1.5 motor bi pa rad sprobal 2.0 da vidim kak gre ceprav je za nase zakone se 1.5 prevec sem vedno prehiter ampak neke velike kazni se ni blo Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 12. september, 2005 Prijavi Napisano 12. september, 2005 Ja poznam oba motorja, 2.0 V6 glih iz F-a tvoje serije, ker sem ga testiru in hotu kupit, 1.5 pa poznam iz limuzine 323 te generacije. Moram pa priznat da sem od 2.0 V6 pri?akoval mal ve?, ker naj bi bil na papirju mo?nej?i od mojga sedanjega (131 KM 1.8i 16v), no pol pa sem mal za?el gledat kataloge in sem vidu da pospe?uje slab? od mojga, ki naj bi mel 8.1 do sto (sicer pa je to tovarni?ki podatek za novga, realno mam nekje mal pod 9s do sto). No to je biv tut en od razlogov da se nisem odlo?u za nakup novej?ega modela, pa ?e registracija in poraba bi bile vi?je. Ma kazni pa so v Slo itak take kot so in ?e no?e? nobene pla?at pol si kupi Golv IV SDI, za kerga moj kolega pravi da ?e ga ti??i? do daske, pol loh glih po omejitvah vozi?! )) Pa ?e ni dale? od resnice, ker tistih 68 KM je res brutalnih! )) P.S. Upam da se kmal vidmo z vsemi mazda?i na sre?anju al kaj?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.