qwerty Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Pojavlja se od tod ven... Je pa v tem predelu motorja... Mogo?e kaj tu zadaj krivo? Avto je na stand still odkar mi je omenil hin ?rpalko za olje na poobla??enem... Tako da any suggestions?? Citiraj If in doubt, flat out...
Još šta Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 a to skos al ko volan motas? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
qwerty Napisano 6. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Hja pri 2500rpm za?ne... motat nisem ni? probal... Ker ne vem v ?em je kle problem... Na servisu pravjo pumpa za olje ko dro?nike ma?e, pelko prav da je pumpa na levi stran motorja... hmmm... Citiraj If in doubt, flat out...
Strela Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Na 5ki sem imel podoben fakn problem k se je pri zra?nem filterju skoz odpenjal tale zati? in je potem ropotalo ko hudi?. Tehni?no-mehani?no zanmarljiva zadeva je pa bilo nadle?no ?e pa ?e. Citiraj
qwerty Napisano 6. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Hja ugotovil da so na servisu brcnil v temo BIG TIME... Oljna ?rpalka je na desni strani motorja... Ro?ljanje pa na levi... In koker je Ivar povedal je vakum pumpa za bremze ki mi ro?lja... Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 qwa ti ro?lja ? od kod pa zdaj to? nisi vajen dizla, in sli?i? vse kar ni treba? jaz po novem vse ?ume vsake luknje in jamice na cesti sli?im, ker ni traktorskega zvoka... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 A si ti kaj sravfal, menjal....? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 6. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Od tam ko je ivar reku da je vakum pumpa za bremze se cuje pr ofjeni havbi pri 2500rpm koda bi blo not 2kg vijakov tako rozlja... Ko se peljem ni cut... Pa nic nisem tikal pod havbo razn zarnce Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Ja une 2kg vijakov dej ven... ?e se ti da, posnemi zvok in ga dej na youube, da sli?imo - mogo?e bo pol kak pameten nasvet. Citiraj
SpEkTr Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 O tem smo ze debatirali in ugotovili da je to rak rana na mazdah...pac rozla :-) Citiraj
qwerty Napisano 6. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Sepravi rozlja pumpa za vakum?? Sem dans nardil BP skor 100km se pol Vmes tut dotaknu magicne 200 upsiii Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.