Quercus Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 V katerega od klubov tu greste? Kako se kaj imate? Va?e izku?nje? Citiraj
rendy Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Ejga korenina je nazaj Ko bo? dobil vse podatke iz?rpno poro?aj Citiraj
Quercus Napisano 8. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Ejga korenina je nazaj Ko bo? dobil vse podatke iz?rpno poro?aj Kaj te mu?i?A ti nikoli ne pride? sem? Citiraj
canyon Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 Zakva bi rinu ke ce se mam v domac gostiln 100x bol ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Quercus Napisano 10. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Zakva bi rinu ke ce se mam v domac gostiln 100x bol ... Odvisno.Kaj te pa moti tu?Prave legende zahajajo sem Citiraj
Quercus Napisano 18. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2013 ?e niste za prijetno pre?ivljanje in veselje, potem ta naslov ni za vas.?e ?elite podrobnej?e informacije http://www.metelkovamesto.org Citiraj
Symon Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 ?e niste za prijetno pre?ivljanje in veselje, potem ta naslov ni za vas.?e ?elite podrobnej?e informacije http://www.metelkovamesto.org Si ?e bil tam? Je fajn? Kak folk hodi tja? Je vrei ?aga? Poro?aj! Citiraj
Quercus Napisano 20. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Si ?e bil tam? Je fajn? Kak folk hodi tja? Je vrei ?aga? Poro?aj! Itak,drugam nima? kam iti.Metelkova a.p. je ?e edino,kar ti preostane.Ve?ina klubov je ?lo adijo,v tej krizi pa se Metka ?e dr?i :mi pijemoo: Tifla je zakon!Katrca,CX,Ami,Stojadin,323 z dvi?nimi lu?mi,... iz zvo?nikov pa se sli?i muzika 60*,70*,80* in 90* Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.