Strela Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Mene pa zanima kak?en avto sedaj vozite in katero motorno olje uporabljate? Pa ?eprav se je o tem kar pisalo ampak mogo?e lahko slu?i kak?nemu pri?leku v trenutni vpogled kaj vlivamo v na?e ma?ince. Hvala. lp. Jaz, Mazda 6 spc 2.0i - Motul Xcess 5w40 Citiraj
Deeyan Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Mene pa zanima kak?en avto sedaj vozite in katero motorno olje uporabljate?Pa ?eprav se je o tem kar pisalo ampak mogo?e lahko slu?i kak?nemu pri?leku v trenutni vpogled kaj vlivamo v na?e ma?ince.Hvala.lp. Jaz, Mazda 6 spc 2.0i - Motul Xcess 5w40 - Mazda 3 1.6 diesel - MOBIL Super 3000 5W-30- Mazda 2.5 V6 - MOTUL 8100 X-CESS 5W40 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 8. junij, 2013 Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Mazda 6, 136 konji?ev, diesel-Castrol edge 5W-30 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. junij, 2013 Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Mazda 6, 136 konji?ev, diesel-Castrol edge 5W-30 MX-5, enako Citiraj
jures Napisano 8. junij, 2013 Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Mazda 6 DPF Dexelia C1 Do danes nisem vedel, da to olje v bistvu dela Total v Franciji Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 8. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Mazda 6 DPF Dexelia C1 Do danes nisem vedel, da to olje v bistvu dela Total v Franciji Ja,tudi meni je v?eraj kolega k dela v Eurotonu-MB razlo?il da je Dexelia v bistvu Total v drugi obleki. Pa verjetno potem ne more biti tak crap, vsaj za bencinske ma?ine ne. lp. Citiraj
Strela Napisano 8. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Pa ?e to me zanima kaj pomenijo te oznake pri oljih: ACEA: A3/B3/B4; API: SM/CF Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.