Z M A J Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Zdravo Mazda?i! Ker vem, da zelo ?tevil?no pijete , nekateri ste pravi odvisniki. Zato vam sporo?am, da je v trgovinah Spar in Interspar Pepsi v embala?i 1,5 litra na voljo za le 0,54?. Ceno sta baje zni?ala Vip in Pero v svojem ?ovu pretekli wikend. Jaz sem kupil le 3 plastenke, da mi jetrc na fertig ne raz?re, tako da kasneje raj?i na ka?no doma?e Vam pa ?elim ugoden nakup in prijetno popoldne! LP! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Sory ko pi?em zmaj.. ampak a je treba tako spam temo odpret.. komot bi pod kak?no temo v krneki.. al kak pohvalite se dal.. ne pa novo temo.. pa brez zamere prosm:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 12. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Heh, ni zamere, ampak sem pa? opozoril Mazda?e (nekateri obo?ujejo to pija?o), da je cena strahovito ugodna. P.S. - saj tema vendar je v KR'NEKI predelu foruma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2013 Tisti, ki obo?ujete , sem ravnokar v Mercatorju opazil, da je cena za 1.5L samo 0,75?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Tisti, ki obo?ujete , sem ravnokar v Mercatorju opazil, da je cena za 1.5L samo 0,75?. ?e pa imate torkove ali pa ?etrtkove upokojenske popuste je pa ?e 10% dol tako, da ljubitelji zdele se spva?a... Citiraj
BOBI Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 ?e pa imate torkove ali pa ?etrtkove upokojenske popuste je pa ?e 10% dol tako, da ljubitelji zdele se spva?a... po mi je slabo je zakon Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 po mi je slabo je zakon men pa po jo?ki rastejo Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 noben pa ne opaz, da so ob?utno dvignil ceno in ne samo pepsiju tudi koka koli se je dvignila za skoraj 10centov Mislim, da je ?la cena za skoraj 20 centov gor in razlog naj bi bil dvig DDVja Citiraj
Još šta Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 take pijace brez wiskya ne morm pit... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 noben pa ne opaz, da so ob?utno dvignil ceno in ne samo pepsiju tudi koka koli se je dvignila za skoraj 10centov Mislim, da je ?la cena za skoraj 20 centov gor in razlog naj bi bil dvig DDVja v ponedeljek grem v Budimpe?to...nabava pepsi lemon Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V0RT3X Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 V Sparu je tud -50% s kartico. Citiraj
jures Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 V Sparu je tud -50% s kartico. to je poteklo http://bevasarlas.tesco.hu/en-GB/ProductDe...l/20040070524350,95? = 2L hrva?kahttp://www.mercator.hr/trgovina/sok-pepsi-twist-2l_80861,30? = 2L Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 take pijace brez wiskya ne morm pit... jo? ?ta se strinjam enako lp ale? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 noben pa ne opaz, da so ob?utno dvignil ceno in ne samo pepsiju tudi koka koli se je dvignila za skoraj 10centov Mislim, da je ?la cena za skoraj 20 centov gor in razlog naj bi bil dvig DDVja Hehe, kolko mislte da bo cena ?ez par let? x2, x3... Lahko bi ?ez 5 let spet osve?ili temo pa kako primerjavo nardil... Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2013 Hehe, kolko mislte da bo cena ?ez par let? x2, x3... Lahko bi ?ez 5 let spet osve?ili temo pa kako primerjavo nardil... Mislim, da ne bi bili preve? dobre volje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Hehe, kolko mislte da bo cena ?ez par let? x2, x3... Lahko bi ?ez 5 let spet osve?ili temo pa kako primerjavo nardil... da na goriva sploh ne pomisli? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 da na goriva sploh ne pomisli? Joj se spomnim ko sem ?el ?e s SIT-i s kantico po benz za fr?ija.... joj joj Citiraj
Boss Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 da na goriva sploh ne pomisli? Ja v?asih nakup goriva res ni bil ne vem kak problem - ve?ji problem je bil to nato?t v kak?en spodoben avto. Kljub pla?i sem v za?etku 90-ih lahko kupil le 12 let starega razjahanega Peugeota 305 s katerim sem zamenjal 11 let starega zgnilega Yugota in potem sem si zdel najve?ji car, ker sem si privo??il 5 let starega Wartburga. Citiraj
Z M A J Napisano 25. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2014 ?e si kdo ?eli , sem ravnokar videl v Lidlu, da je cena za 2litra samo 89 centov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 ?e si kdo ?eli , sem ravnokar videl v Lidlu, da je cena za 2litra samo 89 centov. v Tu?u pa pija?a Stil (polni radenska) v redni ceni 2l 69 centov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Treba se je zavedat, da to kar je 'poceni' te lahko ubije... Doma imamo najbolj zdravo pija?o in to zastonj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Treba se je zavedat, da to kar je 'poceni' te lahko ubije... Doma imamo najbolj zdravo pija?o in to zastonj sm bral mal kaj vsebuje not in ni n? ?kodljivga, za razliko od raznih Cocacol... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 sm bral mal kaj vsebuje not in ni n? ?kodljivga, za razliko od raznih Cocacol... Saj se heca? a ne? notri je sladkor, pa tudi ?e ga je manj, oran?na pa zelena barva pa ne prideta ravno od sadja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Saj se heca? a ne? notri je sladkor, pa tudi ?e ga je manj, oran?na pa zelena barva pa ne prideta ravno od sadja.... To je tok enga cukra noter, da se nam ?e sanja ne, ?e v mali plo?evinki (0,33litra) je ne vem al 10 al 15 ?ajnih ?li?k. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 To je tok enga cukra noter, da se nam ?e sanja ne, ?e v mali plo?evinki (0,33litra) je ne vem al 10 al 15 ?ajnih ?li?k. to in okus, pa nas premami da kupujemo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.