Z M A J Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Zdravo Mazda?i, kreativne in bistre glavce! V naslednjih mesecih naj bi se (upam) registriralo podjetje - d.o.o., pa bi ?elel sestaviti njegovo ime (naziv) iz naslednjih ?rk; D A B L M N E Te ?rke naj bi predstavljale neko simboliko, razvr??ene (prerazporejene) pa v ?imbolj razlo?nem in lahko izgovorljivem vrstnem redu, saj si te?ko predstavljam kakega tujca, ko se na fertig lomi pri izgovorjavi Mndlbae d.o.o., pa mu mora? potem ?e 20 krat ?rkovati zadevo. ?e ste pri volji, mi predlagajte smiselno ime iz navedenih sedmih ?rk. Hvala za morebitno pomo?. Imejte fajn dan! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 ?koda ker ima? E, ker sem takoj pomislil na M I N D - L A B Citiraj
jures Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Ejga ?e sam nima? ideje za ime, kako bo? posel vodu, to je osnova....? Delam NB (Na Blef) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 DAMB LEN DELN AMB BEL DNAM BEL-D-NAM Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Mislim, da je tukaj samo ena pravilna razlaga teh ?rk in sicer BALD MEN - ple?asti mo?ki Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Haha, super predlogi. Meni osebno sta v o?i padli opciji; Mablend in Nambeld. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Haha, super predlogi. Meni osebno sta v o?i padli opciji; Mablend in Nambeld. Prvi je za slikopleskarstvo, drugi pa za ra?unovodski servis. Kaj bo? pa delal od tega? Aha evo ?e: DABL men Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Hehe, no sicer pa moram pazit ?e da ne izpade v kakem tujem jeziku kaj v stilu "Ford Kuga" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.