KAALman Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 http://www.japanesecarfans.com/news.cfm/newsid/2050830.003 Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 3 cilindre..1000kubikov..turbo..6 prestav in !!!! 225/40 18 gume !!! ti salonski prototipi majo vedno ogromna kolesa mene mal spominja na Fiat Stilo 3 vratni..sam da je ta bolj agresiven Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 Vse lepo in prav, samo spredaj mi pa ni v?e? ta kao odprtina za hladilnik preve? spominja na 407, druga?e pa lu?i in drugo pa lepo Citiraj
poky Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Tisti temni del okoli sprednjih lu?i mi malo li?i na masko od Batmana... Druga?e pa stil tega avta je res za mlade,samo cena pa ne vem ?e bo ravno za mlade.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.