Mirella
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Torej, če bo še kdo kdaj imel podoben problem/težavo, rezime....danes so se oglasili majstri in izvedli nujno menjavo delov, ker gre TČ v 10.leto delovanja so menjali še vse ostale dele, ki jih je bilo priporočljivo. Menjani vsi ventili, ekspanzijska in nepovratni ventil (oba sta bila fuč - razlog pa menjava števca za vodo s strani komunalcev, in ko so odprli nazaj vodo je priletel prevelik pritisk in je oboje odpovedalo, pravijo, da se to kar velikokrat dogaja in imajo takih servisnih popravil kar nekaj), dodatno pa še menjan filter za vodo in "pipa/ventil" za polnjenje vode v sistemu. Ko sem se že ravno menil za ta servis sem potem istočasno naročil še servis za klime (čiščenje notranjih in zunanje enote in preverba plina, ki je še OK), tako da imam zdaj vse urejeno in mir za nekaj časa. Dodatno sem se dogovoril da mi bodo v jašku za vodo namestili dodaten merilec / ventil za zaščito tlaka, da se izognem takim težav kot se mi je zdaj zgodilo. Pod črto nepotreben strošek, ampak po drugi strani sem pa sedaj naredil generalko, tako da imam sedaj urejeno. Zmenil sem se pa s tole firmo -> https://esrotar.si/kontakt/, tako da za enkrat jih lahko pohvalim (majstore "naš čovjek" ampak prijazen, strokoven in urejeno tako kot sem pričakoval oz. si predstavljal, da bo urejeno). Končni račun pa še čakam, ampak sem za enkrat zadovoljen, da je zadeva urejena in servisirana kot se za gre... nullnull -
Za mazalne sposobnosti ketne bo Alex povedal kaj več (vosek). 😊
-
Ta ne bo pravi. 🤣 Tale je pravi: Gartner hype cycle - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG The Gartner Hype Cycle & Technology Adoption Lifecycle Explained (using NoC Technology) - Arteris WWW.ARTERIS.COM My purpose in this article is to explain Gartner Research’s Hype Cycle and relate it to the Technology Adoption Lifecycle popularized by Geoffrey Moore’s
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.