Sishi Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 ?ivjo! Nehala mi je delat klima in sem ?el na servis, kjer so ugotovili, da pu??a cev. Majster je reku, da je od starosti aluminijasta cev ?e ?ist preparela. ?vasat se ne da, v po?tev pride samo menjava. Ja pa to cev, ki gre ob levem blatniku na filter. Zdaj ne vem a obstaja kak majster, ki zna ?vasat aluminij ali zamenjat en del alu cevi? Ker na Mazdo se ne upam vpra?at kolk stane nova P.S. ima kdo rabljeno cev? LP Sishi Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazdaman Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Meni je tudi sedaj na Previi po?ila oz. Spustila cev za zadnjo klimo. Bom vzel dol in dal zavarit pol pa da vidimo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Men je "pregnil - prerjavel" filter pred dvem leti.V http://www.beja.si so mi zamenal filter, nardil novo cev ker se stara ni dala od?ravfat - (aluminij) in nafilal klimoVse skup 250? (samo original filter je cca 300?) Citiraj
mazda_mx Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Pred leti sem si cevi narocil iz ZDA. Je bilo najceneje. Pri nas so deli kar dragi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.