Skoči na vsebino

Nakup delovna "mule"

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?akaj malo.

Mislim, da bi to, kar bi rad ti, bi rad vsak: za 900? dobit lepo ohranjen, lepo vzdr?evan in po mo?nosti gara?iran Forester ali kak?en pick-up z malo prevo?enimi kilometri.

Bodimo realni: Za ta denar bo rejnato, pa karkoli kupi?. Ali Lado ali karkoli drugega. In tudi ohranjeno ne bo ne vem kako super. Torej je v takem primeru mogo?e bolje gledat vozila cenej?ih znamk, ki bodo kljub temu novej?a in torej bolj?a kot pa vozila presti?nej?ih in dra?jih znamk, ki dr?ijo ceno. Pa tudi morebitna popravila bodo cenej?a.

Za 900? dobiti na primer Mazdo B2500 je pa... Bodisi je krepanina bodisi je ukradena. In tega raje ne vozi k hi?i... Za Foresterja je pa isto.

Cao

Vem da za ta denar ne bom dobil prfekcije, useeno pa mislim da se dobi soliden voz za ta denar, nebi pa rad kupil voz katerega bom se isti dan sraufal in ja lahko se zgodi glih to, ne mislim pa dajat kup denarcka za nekaj za kar ga bom rabil in bi ga bilo prakticno skoda, res pa je da si ne zelim kupiti podrtije aka r clio, citroen ax, ceprav so tudi taki avti za nekaj vredni, kot pravim spremljam trg in ni hudica da se nekaj najde, so pa minili tisti casi ko sem zelel avto kateri ima pod haubo cca 200konjev in ali vec, prakticno pa ga nisi rabil za nic kot le za do bifeja ob nedeljah,...

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

• Odgovori 54
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

@DejanOT, za Subaruje predlagam da se registrira? na Subaru forumu, tam bo? najve? zvedel o njih. Pa naj ti povejo iz prve roke o Legaciju, Imprezah, itd. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

@DejanOT, za Subaruje predlagam da se registrira? na Subaru forumu, tam bo? najve? zvedel o njih. Pa naj ti povejo iz prve roke o Legaciju, Imprezah, itd. :prstgor:

Tudi jaz ti to priporo?am.

Kaj pa kak?en IVECO?

Napisano

Cao

Vem da za ta denar ne bom dobil prfekcije, useeno pa mislim da se dobi soliden voz za ta denar, nebi pa rad kupil voz katerega bom se isti dan sraufal in ja lahko se zgodi glih to, ne mislim pa dajat kup denarcka za nekaj za kar ga bom rabil in bi ga bilo prakticno skoda, res pa je da si ne zelim kupiti podrtije aka r clio, citroen ax, ceprav so tudi taki avti za nekaj vredni, kot pravim spremljam trg in ni hudica da se nekaj najde, so pa minili tisti casi ko sem zelel avto kateri ima pod haubo cca 200konjev in ali vec, prakticno pa ga nisi rabil za nic kot le za do bifeja ob nedeljah,...

LP

Vsak ima svoje mnenje. Ti ima? pa? svoje. Ki ni tako, kot je moje... Kar pa konec koncev ni ni? napa?nega.

Jaz pa si mislim, da se spla?a dat kup denar?ka za nekaj, kar potrebuje? in kar ti bo slu?ilo. Raje, kot dat malo denarja za nekaj, kar ne bo? uporabljal (ali ker ne potrebuje? ali pa ker ne more? uporabljati, ker ni primerno ali pa je pokvarjeno...). Tako da sem jaz ponavadi najprej ugotovil, kak?ne so potrebe, nato sem pa iskal, kaj bo tem potrebam zadostilo. ?ele nato sem spremljal trg in vedno sem na?el. Cena? Odvisno od tega, kaj sem potreboval... Zadnji nakup je bil 27500?. A se mi je spla?alo. Zame je voz naredil ?e pa ?e delovnih ur in kilometrov. Menim, da je v teh nekaj letih polovico svoje cene odslu?il (se pravi bi polovico tega denarja dal drugim, da mi opravijo to delo, ki ga sedaj sam).

Kot sem rekel, vsak ima svoje mnenje in svoj na?in. Vsak je gospodar pod svojim klobukom. Ti ?elim, da najde? to, kar i??e?. In veliko uspeha. In sre?e.

Napisano

Cao

Ze tako sem na treh forumah (Mazda, BMW, MTB) in se mi res ne da se na cetrtemu viset :P , sem pac mislu da je kateri mazdas vozil oz sraufal Subaru ali pac vsaj pozna koga ki ga je,....

LP

Tudi jaz ti to priporo?am.

Kaj pa kak?en IVECO?

Cao

Iveco?? Hmm niti pomislu nisem in tudi gledal jih ne bom heh

LP

Vsak ima svoje mnenje. Ti ima? pa? svoje. Ki ni tako, kot je moje... Kar pa konec koncev ni ni? napa?nega.

Jaz pa si mislim, da se spla?a dat kup denar?ka za nekaj, kar potrebuje? in kar ti bo slu?ilo. Raje, kot dat malo denarja za nekaj, kar ne bo? uporabljal (ali ker ne potrebuje? ali pa ker ne more? uporabljati, ker ni primerno ali pa je pokvarjeno...). Tako da sem jaz ponavadi najprej ugotovil, kak?ne so potrebe, nato sem pa iskal, kaj bo tem potrebam zadostilo. ?ele nato sem spremljal trg in vedno sem na?el. Cena? Odvisno od tega, kaj sem potreboval... Zadnji nakup je bil 27500?. A se mi je spla?alo. Zame je voz naredil ?e pa ?e delovnih ur in kilometrov. Menim, da je v teh nekaj letih polovico svoje cene odslu?il (se pravi bi polovico tega denarja dal drugim, da mi opravijo to delo, ki ga sedaj sam).

Kot sem rekel, vsak ima svoje mnenje in svoj na?in. Vsak je gospodar pod svojim klobukom. Ti ?elim, da najde? to, kar i??e?. In veliko uspeha. In sre?e.

Cao

Ja vsak ima svoje mislenje in zelje kar jaz spostujem :prstgor: , kako bi bilo ce bi vsi isto razmislali, jaz sem pac se vedno bolj na old school in tudi gledam v tej smeri, avto mi nekak ni neka najbolj pomembna stvar za katero bi zapravil ves denar :D ,...

LP

Napisano

kolegica prodaja 5 vratno 626 2.0 116km, 350tkm, solidno ohranjena, za neke sitne pare. Bi te zanimala? So pa prvi lastniki v familiji :) je bordo rde?a, ma lite gor, men je lepa!

Napisano

kolegica prodaja 5 vratno 626 2.0 116km, 350tkm, solidno ohranjena, za neke sitne pare. Bi te zanimala? So pa prvi lastniki v familiji :) je bordo rde?a, ma lite gor, men je lepa!

Cao

Ce je to ta ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7447078&show=1 , videl uceraj, lepa ni kej, hmm edino moti me to da nima kljuke :glare:

LP

Napisano

kljuko dobi? za cca 250? ;)

Cao

Ze, sam ne da se mi homologacijo delat hehe,...

LP

Napisano
Napisano

sej ti u bistvu oni vse zrihtajo :blink:

Cao

Jah no sej res itak mora bit strakovna vgradnja/montaza my bad :vskalo:sramezljiv

LP

Napisano

ja, to?n ta je. Hja, dejstvo je to, da ?e bi rad, da je avto po tvojem okusu, pol je opcija edin nov pa odkluka? od barve do opreme, kar bi mel. Rablen pa bol da je dobra osnova pa da? kljuko gor kt pa slab?a osnova z kljuko, se strinja??

Napisano

ja, to?n ta je. Hja, dejstvo je to, da ?e bi rad, da je avto po tvojem okusu, pol je opcija edin nov pa odkluka? od barve do opreme, kar bi mel. Rablen pa bol da je dobra osnova pa da? kljuko gor kt pa slab?a osnova z kljuko, se strinja??

Cao

Tako je ja, zato pac zaenkrat se tipam trg potem se jih bom ogledal, prespal/pretuhtal in pol nabavil,...

LP

Napisano

ko berem opis so stro?ki skor isti kot, ?e bi dodal ?e par ? pa ma? lepo delujo?o M3. Grem pa stavit, da so ventili fu? zarad plinskega sistema in zarad nedodanega sistema za mazanje ventilov. Sm pa ?e sli?u, da so ti 1.6 motorji zlo problemati?ni na plinu -.-

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Cao

Avto kupljen, tema se lahko brise ali zaklene, hvala vsem za ideje,...

LP

Napisano

PORO?AJ kaj si kupil. :cheers:

Napisano

PORO?AJ kaj si kupil. :cheers:

Cao

Hehe, to kar sploh nisem imel v nacrtu, jaou :D

Objavljena slika

LP

Napisano

Motor?ek zgleda fantasti?no, kaj ima? A4, A6 al kej tretjega in kulk prostornine? :D

Napisano

delovna mula v6 LOL

Sej ve? - ?trapacen auto za do ?tacune pa nazaj :hudicek:

Dejan ?estitke za nakup. :bravo:

33112_1.png

Napisano

samo po pameti :D

kdaj vidimo komplet?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sej ve? - ?trapacen auto za do ?tacune pa nazaj :hudicek:

Dejan ?estitke za nakup. :bravo:

:hohoho::hohoho:

Drgac pa ja,slikej avto da vidmo zadevo :)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Cao

Ulala cist pozabu na vas, sicer pa naj slika/detajl avta pove za kaj gre, kot pravjo: slika pove vec kot tisoc besed,...

Objavljena slika

Sicer pa gre za Audijevo A6 limuzino, ki ga poganja bencinski V6 150HP agregat, kateri ima prevozenih skoraj pol miljona :P ,natancneje 383k KM, je pa vedno servisiran in zaenkrat deluje BP no pa se to, je brez rje (svabi pac pocinkajo pleh) :punk:

LP

PS gdaj bo videna celota pa res nebi vedel, enkrat ko ga operem in pofotkam, upam da kmalu, je pac se nekaj malekosti za postorit,...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.