Skoči na vsebino

Stellca

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 186
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

U tole gre pa hitr, ?e pred kratkim je bila na sceni fajsula, zdj pa ?e kr drugo najdu.. :o

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

U tole gre pa hitr, ?e pred kratkim je bila na sceni fajsula, zdj pa ?e kr drugo najdu.. :o

Kdo ti je pa to?

Jaz nisem ni? hitro druge na?el.

A ve? kaj je pa ta storila znancu in ji ta mo?no zameri?

pono? je usaka krava ?rna pa nej no fajsula, stellca al pa don filipe.

poro?aj :blink:

Ho?e? re?i,da ima no? svojo mo??
Napisano

A to Jeseni?anko pozna??

Ja seveda ane, to je moja biv?a, sam sva ?la narazen ker je nonstop moj brivnik za brke uporabljala :P

Podpis.png

Napisano

Jaz nisem ni? hitro druge na?el.

Ne vem no, na?a stara mama pravi, da ?e pogleda? za dvema razli?nima v roku 5ih let si ?enskar :ne vem:

?e jih je blo pa ?e kaj ve? pol pa bogpomagej :(

miataviperfinal.png

Napisano

Kaj pa ti tol?e? z glavo v zid?

Ko bi ti vedel kaj je meni naredila :wub:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ja seveda ane, to je moja biv?a, sam sva ?la narazen ker je nonstop moj brivnik za brke uporabljala :P

A ti ga je non-stop kradla?

Ne vem no, na?a stara mama pravi, da ?e pogleda? za dvema razli?nima v roku 5ih let si ?enskar :ne vem:

?e jih je blo pa ?e kaj ve? pol pa bogpomagej :(

Poznam ta pregovor.

Samo ?al se ga nih?e ne zaveda.

Ko bi ti vedel kaj je meni naredila :wub:

Kaj ti je pa naredila?

A ve? kaj je mojemu znancu naredila?

Napisano

No povej ?e kaj mu je nardila? Spraznla ban?ni ra?un? Podtaknila otroka? Tankala dizel v bencinarja? Solila kavo? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Na Fejstbuku se govori, da naj bi skrivala mozolje s pudrom in da ?e dva mesca ni uporabljala zobne krta?ke ?zmeden?

miataviperfinal.png

Napisano

No povej ?e kaj mu je nardila? Spraznla ban?ni ra?un? Podtaknila otroka? Tankala dizel v bencinarja? Solila kavo? :ne vem:

Ni? od tega,kar si na?tel.

?eprav se temu na?tetemu nebi ?udil,?e bi to storila.

Mu je pa storila to, da si je z njo dopisoval in sta se zmenila,da se sestaneta na Jesenicah.

Model je jasno iz Ljubljane lepo ?tartal, pri?el pa zastonj gor :angry:

Sli?al sem,da je zelo nesramna in da se ne dr?i dogovorov.

Na Fejstbuku se govori, da naj bi skrivala mozolje s pudrom in da ?e dva mesca ni uporabljala zobne krta?ke ?zmeden?

Se ne bi ?udil.
Napisano

A dej, zdej pa dost.

Ista fora je bla ?e z Don Felipejem k je njegovmu kolegu Fajsula ?ist isto nardila kar si ti zdej napisu.

Ne nas met za norca. Raje poi??i pomo?. :blink:

Podpis.png

Napisano

A dej, zdej pa dost.

Ista fora je bla ?e z Don Felipejem k je njegovmu kolegu Fajsula ?ist isto nardila kar si ti zdej napisu.

Ne nas met za norca. Raje poi??i pomo?. :blink:

Tisto nima veze s tem.O kom ti to sploh govori??

In kako naj bi te po tvoje imel za norca?

Kaj bi pa ti naredil, da no takole zastonj pri?el?

Napisano

Po vsem tem, kar sem prebral se mi resno dozdeva, da ima? ti te te?ave, ne pa ta tvoj prijatel.

Dej se z o?ijem pa mamico malo pogovori, saj vidim da ima? precej?ne probleme in seveda sklepam, da nisi starej?i od 16 let.

?e pa slu?ajno ?ivim v zmoti, da ni? od zgoraj na?tetega ni res, me pa le opomni, da ti pomagamo dobiti strokovno pomo?.

Napisano

Urkotu ne more vec nihce pomagat. Niti Banovske terme

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Po vsem tem, kar sem prebral se mi resno dozdeva, da ima? ti te te?ave, ne pa ta tvoj prijatel.

Dej se z o?ijem pa mamico malo pogovori, saj vidim da ima? precej?ne probleme in seveda sklepam, da nisi starej?i od 16 let.

?e pa slu?ajno ?ivim v zmoti, da ni? od zgoraj na?tetega ni res, me pa le opomni, da ti pomagamo dobiti strokovno pomo?.

Seveda ?ivi? povsem v zmoti.

Kaj bi pa ti naredil v takem primeru?

Urkotu ne more vec nihce pomagat. Niti Banovske terme

Od kje ti pa to?

O?itno nisi piva ?e dolgo pil da take kvasi?.

Kaj bi pa ti naredil da se ti to dogodi?

Napisano

Seveda ?ivi? povsem v zmoti.

Kaj bi pa ti naredil v takem primeru?

Od kje ti pa to?

O?itno nisi piva ?e dolgo pil da take kvasi?.

Kaj bi pa ti naredil da se ti to dogodi?

Sel bi z Jerotom na pir, pa se stepskega bi poklicala da zrihta babe!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Aja?

Katere babe pa da ti zrihta?

A ve? katera je zame edina uredu na na?em ozemlju?

Ne vem, in ME NE ZANIMA

Jao pa ne morem verjet da sploh posem tle. Adius

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.