Skoči na vsebino

Stellca

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 186
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

U tole gre pa hitr, ?e pred kratkim je bila na sceni fajsula, zdj pa ?e kr drugo najdu.. :o

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

U tole gre pa hitr, ?e pred kratkim je bila na sceni fajsula, zdj pa ?e kr drugo najdu.. :o

Kdo ti je pa to?

Jaz nisem ni? hitro druge na?el.

A ve? kaj je pa ta storila znancu in ji ta mo?no zameri?

pono? je usaka krava ?rna pa nej no fajsula, stellca al pa don filipe.

poro?aj :blink:

Ho?e? re?i,da ima no? svojo mo??
Napisano

A to Jeseni?anko pozna??

Ja seveda ane, to je moja biv?a, sam sva ?la narazen ker je nonstop moj brivnik za brke uporabljala :P

Podpis.png

Napisano

Jaz nisem ni? hitro druge na?el.

Ne vem no, na?a stara mama pravi, da ?e pogleda? za dvema razli?nima v roku 5ih let si ?enskar :ne vem:

?e jih je blo pa ?e kaj ve? pol pa bogpomagej :(

miataviperfinal.png

Napisano

Kaj pa ti tol?e? z glavo v zid?

Ko bi ti vedel kaj je meni naredila :wub:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ja seveda ane, to je moja biv?a, sam sva ?la narazen ker je nonstop moj brivnik za brke uporabljala :P

A ti ga je non-stop kradla?

Ne vem no, na?a stara mama pravi, da ?e pogleda? za dvema razli?nima v roku 5ih let si ?enskar :ne vem:

?e jih je blo pa ?e kaj ve? pol pa bogpomagej :(

Poznam ta pregovor.

Samo ?al se ga nih?e ne zaveda.

Ko bi ti vedel kaj je meni naredila :wub:

Kaj ti je pa naredila?

A ve? kaj je mojemu znancu naredila?

Napisano

No povej ?e kaj mu je nardila? Spraznla ban?ni ra?un? Podtaknila otroka? Tankala dizel v bencinarja? Solila kavo? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Na Fejstbuku se govori, da naj bi skrivala mozolje s pudrom in da ?e dva mesca ni uporabljala zobne krta?ke ?zmeden?

miataviperfinal.png

Napisano

No povej ?e kaj mu je nardila? Spraznla ban?ni ra?un? Podtaknila otroka? Tankala dizel v bencinarja? Solila kavo? :ne vem:

Ni? od tega,kar si na?tel.

?eprav se temu na?tetemu nebi ?udil,?e bi to storila.

Mu je pa storila to, da si je z njo dopisoval in sta se zmenila,da se sestaneta na Jesenicah.

Model je jasno iz Ljubljane lepo ?tartal, pri?el pa zastonj gor :angry:

Sli?al sem,da je zelo nesramna in da se ne dr?i dogovorov.

Na Fejstbuku se govori, da naj bi skrivala mozolje s pudrom in da ?e dva mesca ni uporabljala zobne krta?ke ?zmeden?

Se ne bi ?udil.
Napisano

A dej, zdej pa dost.

Ista fora je bla ?e z Don Felipejem k je njegovmu kolegu Fajsula ?ist isto nardila kar si ti zdej napisu.

Ne nas met za norca. Raje poi??i pomo?. :blink:

Podpis.png

Napisano

A dej, zdej pa dost.

Ista fora je bla ?e z Don Felipejem k je njegovmu kolegu Fajsula ?ist isto nardila kar si ti zdej napisu.

Ne nas met za norca. Raje poi??i pomo?. :blink:

Tisto nima veze s tem.O kom ti to sploh govori??

In kako naj bi te po tvoje imel za norca?

Kaj bi pa ti naredil, da no takole zastonj pri?el?

Napisano

Po vsem tem, kar sem prebral se mi resno dozdeva, da ima? ti te te?ave, ne pa ta tvoj prijatel.

Dej se z o?ijem pa mamico malo pogovori, saj vidim da ima? precej?ne probleme in seveda sklepam, da nisi starej?i od 16 let.

?e pa slu?ajno ?ivim v zmoti, da ni? od zgoraj na?tetega ni res, me pa le opomni, da ti pomagamo dobiti strokovno pomo?.

Napisano

Urkotu ne more vec nihce pomagat. Niti Banovske terme

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Po vsem tem, kar sem prebral se mi resno dozdeva, da ima? ti te te?ave, ne pa ta tvoj prijatel.

Dej se z o?ijem pa mamico malo pogovori, saj vidim da ima? precej?ne probleme in seveda sklepam, da nisi starej?i od 16 let.

?e pa slu?ajno ?ivim v zmoti, da ni? od zgoraj na?tetega ni res, me pa le opomni, da ti pomagamo dobiti strokovno pomo?.

Seveda ?ivi? povsem v zmoti.

Kaj bi pa ti naredil v takem primeru?

Urkotu ne more vec nihce pomagat. Niti Banovske terme

Od kje ti pa to?

O?itno nisi piva ?e dolgo pil da take kvasi?.

Kaj bi pa ti naredil da se ti to dogodi?

Napisano

Seveda ?ivi? povsem v zmoti.

Kaj bi pa ti naredil v takem primeru?

Od kje ti pa to?

O?itno nisi piva ?e dolgo pil da take kvasi?.

Kaj bi pa ti naredil da se ti to dogodi?

Sel bi z Jerotom na pir, pa se stepskega bi poklicala da zrihta babe!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Aja?

Katere babe pa da ti zrihta?

A ve? katera je zame edina uredu na na?em ozemlju?

Ne vem, in ME NE ZANIMA

Jao pa ne morem verjet da sploh posem tle. Adius

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Ne...samo Xiaomi😄😉....hec,hec😄    Da ne bo pomote,k ne vem koliko veš...Xiaomi so tri klase:Poco,Redmi in Xiaomi.   Za druge firme,pa naj kdo drug kaj napiše...jaz nimam z drugimi izkušnje...sin ima trenutno Samsung S22 (se mi zdi🤔),sam nič kaj dost ne govori o tem....baterija pa vem,da ni bog ve kaj🧐
    • Bom rekel...ne nujno... Veliko je tudi odvisno,kaj uporabljaš za "zaščito" telefona. Tašča,k je bolj "uničujočega karakterja"😅 in žena...njima sem kupil malce boljše ovitke z pravim usnjem...res top👍  I just found this on AliExpress:  €16.45 | For  For Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 4G 5G Luxury Dot Genuine Leather Case For Redmi Note 13 13 Pro Plus Wallet Phone Cover https://a.aliexpress.com/_EJkurrW   Jaz in hčerka pa take enostavne... I just found this on AliExpress:  €3.17 | Mi 12 Mi12 X 12x Pro Case Luxury Original Square Liquid Silicon Lens Protection Soft Phone Cover For Xiaomi Mi 12 Mi12 X 12x Pro https://a.aliexpress.com/_EvWk0Ag   Jaz pa ko grem od doma...predvsem zaradi službe...na vlaku al na lokomotivi...se vcasih mudi,in ko greš skoz "brižito" prec "pokneš" ob zelezo....pa skoz uporabljam tok za na pas (črnega seveda)...sem se že nekdaj navadil na to,in mi je veliko bolje kot direkt v žep... I just found this on AliExpress:  €3.55 | Outdoor Camo Bag Tactical Phone Holder Sport Waist Belt Case Waterproof Nylon EDC Sport Hunting Camo Bags in Backpack https://a.aliexpress.com/_Euv9F4C
    • Še kaj podobnega, kot xiaomi? Kšna nepoznana znamka, da ima dobre telefone?
    • Jep...to je tisto,k vsake toliko časa moraš pregledati,da ti reklam ne meče pr cenejših telefonih...je teh tuturialov na youtube kolk hočeš,tako da tud za laike ni problem spucati telefon...pač nekje morajo not dobiti za tako ceno...pr Xiaomi seriji pa tega praktično ni...reklame mislim...vsaj pr mojem starem Xiaomi Note 10 in sedaj pri 12Pro tega ni.   Skratka,če se mal potrudiš,popucaš,zna biti Redmi,Poco (domnevam) res top za cvenk....drugače pa...kakor kdo-nikogar ne silim😄
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.