Quercus Napisano 27. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2013 je jures napisal: Ne vem, in ME NE ZANIMAJao pa ne morem verjet da sploh posem tle. Adius Zakaj pa no?e? vedet?Itak,?e pa vidva nemoreta ni? zrihtat. je Allyssa napisal: Kok sta pa vidva s frendom stara? Zakaj te pa sedaj to skrbi?Povem ti lahko,da sva ?ez 20 in nisva otroka.
Allyssa Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 Aha,..21 torej? Da te razsvetlim iz ?ENSKEGA vidika, (ker vidm da po vseh postih ?e nisi dojel tega da nisem tip)...90% tipov je ?e pr 30+ smatranih za otroke. Pri 21 je ta procent 99,99 In zdej ?e nasvet za frenda,..nasledni? naj se zmen z internet beybami na Bledu,..tud ?e jih ne bo, bo mel vsaj lep izlet in blejsko krem?nito. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Quercus Napisano 27. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2013 je Allyssa napisal: Aha,..21 torej? Da te razsvetlim iz ?ENSKEGA vidika, (ker vidm da po vseh postih ?e nisi dojel tega da nisem tip)...90% tipov je ?e pr 30+ smatranih za otroke. Pri 21 je ta procent 99,99In zdej ?e nasvet za frenda,..nasledni? naj se zmen z internet beybami na Bledu,..tud ?e jih ne bo, bo mel vsaj lep izlet in blejsko krem?nito. Ne ravno 21,ampak malo ?ez.Ho?e? re?i,da bi ti izbrala v tem primeru Bled in bi imela dvojno korist?A jo ti mogo?e pozna??
Allyssa Napisano 28. junij, 2013 Prijavi Napisano 28. junij, 2013 Edina Stella ki jo poznam js je na 4 ta?kah in bevska,.. No pa tista iz knjige, Stella Termogen,...super knjiga btw,..ena tistih z 800 strani, ki jo za?ne? brat popoldne kon?a? pa zjutrej predno mor? v slu?bo... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Quercus Napisano 28. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2013 je Allyssa napisal: Edina Stella ki jo poznam js je na 4 ta?kah in bevska,..No pa tista iz knjige, Stella Termogen,...super knjiga btw,..ena tistih z 800 strani, ki jo za?ne? brat popoldne kon?a? pa zjutrej predno mor? v slu?bo... Itak da izgleda kot ena đukelaZa to knjigo sem pa sli?al ja
Quercus Napisano 29. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2013 A veste kaj sem pa danes izvedel?
Još šta Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 sama u?esa so me... Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Quercus Napisano 29. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2013 je Jo? ?ta ? napisal: sama u?esa so me... Da stre?e v eni od restavracij na Jesenicah, v Ljubljani pa ?tudira neko turistiko Na raznih portalih pa nateguje folk s tem, da pridejo zastonj gor, ter da jo vozijo naokoli po nakupovalnih sredi??ih ala CityPark ipd...
Još šta Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 je Quercus napisal: Da stre?e v eni od restavracij na Jesenicah, v Ljubljani pa ?tudira neko turistiko Na raznih portalih pa nateguje folk s tem, da pridejo zastonj gor, ter da jo vozijo naokoli po nakupovalnih sredi??ih ala CityPark ipd... aha...beda ja. Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
dejanot Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 je Quercus napisal: Da stre?e v eni od restavracij na Jesenicah, v Ljubljani pa ?tudira neko turistiko Na raznih portalih pa nateguje folk s tem, da pridejo zastonj gor, ter da jo vozijo naokoli po nakupovalnih sredi??ih ala CityPark ipd... Cao Hehe baba se znajde, tipi so pa naivni LP !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Quercus Napisano 29. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2013 je Jo? ?ta ? napisal: aha...beda ja. Seveda da je to bedno,kar po?ne A ti ne bi bil jezen da pride? zastonj iz enega na drugi konec Slovenije? je dejanot napisal: CaoHehe baba se znajde, tipi so pa naivni LP Ho?e? re?i, da je bil moj prijatelj naiven?Kaj bi ti storil v takem primeru?
dejanot Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 je Quercus napisal: Ho?e? re?i, da je bil moj prijatelj naiven?Kaj bi ti storil v takem primeru? Cao Ja pa lahko tko recem ja, sicer pa glede mene, jaz se za take pupe/babe ne zanimam, preko racunalnika se jih na zalost ne isce, cist tko,... LP !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Quercus Napisano 29. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2013 Citat CaoJa pa lahko tko recem ja, sicer pa glede mene, jaz se za take pupe/babe ne zanimam, preko racunalnika se jih na zalost ne isce, cist tko,...LP Kak?ne so pa tvoje izku?nje?Si ti kaj podobnega do?ivel?
dejanot Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 je dejanot napisal: Cao Ja pa lahko tko recem ja, sicer pa glede mene, jaz se za take pupe/babe ne zanimam, preko racunalnika se jih na zalost ne isce, cist tko,... LP je Quercus napisal: Kak?ne so pa tvoje izku?nje?Si ti kaj podobnega do?ivel? Cao Kot sem ze povedal me ne zanimajo take babnce, tako da glede tega, brez izkusenj LP !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Quercus Napisano 29. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2013 Razumem, samo nisi mi povedal to?no. Kako jih pa potem spoznava??
YavarYe X6V6 Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je Quercus napisal: A veste kaj sem pa danes izvedel? Da ?e ne neha? bo? ?el v toplice z zaporedno ?tevilko 2 ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je YavarYe X6V6 napisal: Da ?e ne neha? bo? ?el v toplice z zaporedno ?tevilko 2 ? 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Quercus Napisano 30. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je YavarYe X6V6 napisal: Da ?e ne neha? bo? ?el v toplice z zaporedno ?tevilko 2 ? Aja?Ti gre? v , jaz pa v je uklopko napisal: Kaj se pa ti tako sladko smeje??
Quercus Napisano 30. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je Grega_ napisal: V te toplice te misli poslati Aja?Zakaj?Si mi hotel tole zapeti ? A ti je Tone reku da greva ribe lovit? Prijatelj mi pravi , jaz pa njemu lepo povem
YavarYe X6V6 Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je Quercus napisal: Aja?Ti gre? v , jaz pa v Kaj se pa ti tako sladko smeje?? 1. Mi dva nisva in tud ne bova na TI2. Dovolj imam seratorjev ki samo i??ejo pozornost.3. ?e smrdite, sploh pri glavi pol se lepo prosim umijte in tega ne razgla?ajte na okoli da vam ne bo ?e kaka deklina spokala ?e predno jo boste sploh videl.4. Smeje se pa temu kar bo sledilo ?e ne boste upo?tevali to?k od 1 do 3. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je YavarYe X6V6 napisal: 1. Mi dva nisva in tud ne bova na TI2. Dovolj imam seratorjev ki samo i??ejo pozornost.3. ?e smrdite, sploh pri glavi pol se lepo prosim umijte in tega ne razgla?ajte na okoli da vam ne bo ?e kaka deklina spokala ?e predno jo boste sploh videl.4. Smeje se pa temu kar bo sledilo ?e ne boste upo?tevali to?k od 1 do 3. Cao LP !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Quercus Napisano 30. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je YavarYe X6V6 napisal: 1. Mi dva nisva in tud ne bova na TI2. Dovolj imam seratorjev ki samo i??ejo pozornost.3. ?e smrdite, sploh pri glavi pol se lepo prosim umijte in tega ne razgla?ajte na okoli da vam ne bo ?e kaka deklina spokala ?e predno jo boste sploh videl.4. Smeje se pa temu kar bo sledilo ?e ne boste upo?tevali to?k od 1 do 3. 1.Zakaj ne moreva biti na TI ?2.Jaz je ne i??em.Nevem kaj si ti 3.A narediva raje 4. je dejanot napisal: Cao LP A gre? zraven?
jures Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yc86ZXFsriM Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Quercus Napisano 30. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2013 je jures napisal: http://www.youtube.com/watch?v=yc86ZXFsriM Nesto da bi mi pomagali dajate neke brezvezne ultimate A slu?ajno ??itite to đukelo ?
Priporočeno sporočilo