Skoči na vsebino

Stellca

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sj pomagamo...zbrali smo ti sredstva za 14 dni toplic.

U?ivaj!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• Odgovori 186
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

DONE !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

DONE !

U`r my man

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

A jebemu no ... glih se je zabava za?ela jaz pa na dopustu brez interneta. :( In zdaj k pridem je pa konc - partybreakers :angry2:

33112_1.png

Napisano

Vsega lepga je enkrat konc :P

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

?koda, kdo bo zdaj poro?al, kaj je mo?akar danes izvedel. :huh:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V MB s tako opravijo tako da se jo nekam na Pohorje zapelje in re?e: Ajd, lep sprehod ti ?elim, :whatever: .

Napisano

A jebemu no ... glih se je zabava za?ela jaz pa na dopustu brez interneta. :( In zdaj k pridem je pa konc - partybreakers :angry2:

Sej bo ?el ?ef ?e kaj na dopust, pa bomo mel spet konkretne filozofkse debate o prednostih DTI-ja. ;)

Napisano

Js sm ga pa lih hotla upra?at ?e ve kaj se je naredil bratrancu od znanca, ki je kolega od kolegovga kolega :( ?ment no....

Aja pa kaj bi on naredu na njegovem mestu...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ne morem, da vas ne bi ob?udoval.

Ena punca pa? ni pri?la na zmenek, ?eprav je obljubila in to je zdaj vredno treh strani premium foruma premium avtomobilske znamke.

Ne morem, da vas ne bi ob?udoval. Da se vam sploh da toliko ?asa se ukvarjat s tem.

Napisano

Hm,...Slivka zakaj pa ti ne mor? pustit Bossa in dveh njegovih objav? ?e ve? mescov beremo kaj vse bo? naredu z njim,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Sej bo ?el ?ef ?e kaj na dopust, pa bomo mel spet konkretne filozofkse debate o prednostih DTI-ja. ;)

You wish, sem se opremil ?e predlani,lani in tud letos sem ?e bolje opremljen. :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

In kaj ste sedaj dosegli ?

Poro?ajte kaj

Vidim,da je nih?e od vas ne pozna

Ajvarjev sistem ima luknje :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste :)

To se pa tako cudno slisi...:) kaj pa ce bi mene za moda..:) pa se rumen avto mas pa povrh...:)

www.trziskisladoled.si

Napisano

To se pa tako cudno slisi...:) kaj pa ce bi mene za moda..:)

Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i :jezicek:

Podpis.png

Napisano

In kaj ste sedaj dosegli ?

Poro?ajte kaj

Vidim,da je nih?e od vas ne pozna

Jaz imam znance v Jesenicah in ve? kaj sem izvedel danes? A poro?am?
Napisano

Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip???

Dej poro?ej ?e!!!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega?

Quercus poro?aj!

Napisano

Ajvarjev sistem ima luknje :D

Si dolgo rabil da si toplo vodo odkril ?

Itak da ?re ajvar ko nora

Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste :)

Saj jih nima?

To se pa tako cudno slisi...:) kaj pa ce bi mene za moda..:) pa se rumen avto mas pa povrh...:)

Seveda ?e pa nosi zlata jajca

Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i :jezicek:

Aja?

No povej

Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip???

Dej poro?ej ?e!!!

:D

Zakaj pa take đankije podpira??

Dejte zbrisat to temo no wtf ..

:vino:

Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega?

Quercus poro?aj!

A ti moram dioptrijo zamenjat?

A sploh lo?i? zrno od plevela ?

Napisano

A ti moram dioptrijo zamenjat?

A sploh lo?i? zrno od plevela ?

No no, ?alili se pa ne bomo, ?e ne bom ?e jaz kako nizko sputil! Kaj bi ti storil na mojem mestu?
Napisano

Dejte me za moda...hahah,to pa se res cudn slis :D:bravo:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

No za vse k vam splo?na znanost ne gre ?ist dobr v glavo mod=moderator, to sm mislu.

To da ste pa vi na kej druzga pomislil, vam pa pa? narekuje va?a spolna usmerjenost :harhar:

Ampak sej je kul, ubadite se s tem ?lovekom, k je*e v glavo vse po spisku pa u?iva v branju. :blink:

:)

Podpis.png

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.