uklopko Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 sj pomagamo...zbrali smo ti sredstva za 14 dni toplic. U?ivaj!!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 DONE ! Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 DONE ! U`r my man Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 A jebemu no ... glih se je zabava za?ela jaz pa na dopustu brez interneta. In zdaj k pridem je pa konc - partybreakers
Baby Viper Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Vsega lepga je enkrat konc "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 ?koda, kdo bo zdaj poro?al, kaj je mo?akar danes izvedel. Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 V MB s tako opravijo tako da se jo nekam na Pohorje zapelje in re?e: Ajd, lep sprehod ti ?elim, .
daSKAn Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 A jebemu no ... glih se je zabava za?ela jaz pa na dopustu brez interneta. In zdaj k pridem je pa konc - partybreakers Sej bo ?el ?ef ?e kaj na dopust, pa bomo mel spet konkretne filozofkse debate o prednostih DTI-ja.
Allyssa Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 Js sm ga pa lih hotla upra?at ?e ve kaj se je naredil bratrancu od znanca, ki je kolega od kolegovga kolega ?ment no.... Aja pa kaj bi on naredu na njegovem mestu... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 Ne morem, da vas ne bi ob?udoval. Ena punca pa? ni pri?la na zmenek, ?eprav je obljubila in to je zdaj vredno treh strani premium foruma premium avtomobilske znamke. Ne morem, da vas ne bi ob?udoval. Da se vam sploh da toliko ?asa se ukvarjat s tem.
Allyssa Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 Hm,...Slivka zakaj pa ti ne mor? pustit Bossa in dveh njegovih objav? ?e ve? mescov beremo kaj vse bo? naredu z njim,.. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 3. julij, 2013 Prijavi Napisano 3. julij, 2013 Sej bo ?el ?ef ?e kaj na dopust, pa bomo mel spet konkretne filozofkse debate o prednostih DTI-ja. You wish, sem se opremil ?e predlani,lani in tud letos sem ?e bolje opremljen. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 16. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. julij, 2013 In kaj ste sedaj dosegli ? Poro?ajte kaj Vidim,da je nih?e od vas ne pozna
jures Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 In kaj ste sedaj dosegli ?Poro?ajte kaj Vidim,da je nih?e od vas ne pozna Ajvarjev sistem ima luknje Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste
iceman22 Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste To se pa tako cudno slisi... kaj pa ce bi mene za moda.. pa se rumen avto mas pa povrh... www.trziskisladoled.si
g.Wankel Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 To se pa tako cudno slisi... kaj pa ce bi mene za moda.. Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i
Symon Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 In kaj ste sedaj dosegli ?Poro?ajte kaj Vidim,da je nih?e od vas ne pozna Jaz imam znance v Jesenicah in ve? kaj sem izvedel danes? A poro?am?
Allyssa Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Jaz imam znance v Jesenicah in ve? kaj sem izvedel danes? A poro?am? Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip??? Dej poro?ej ?e!!! NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
DeanKS Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Dejte zbrisat to temo no wtf .. When in doubt, duck it!
Symon Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega? Quercus poro?aj!
Quercus Napisano 17. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Ajvarjev sistem ima luknje Si dolgo rabil da si toplo vodo odkril ?Itak da ?re ajvar ko nora Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste Saj jih nima? To se pa tako cudno slisi... kaj pa ce bi mene za moda.. pa se rumen avto mas pa povrh... Seveda ?e pa nosi zlata jajca Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i Aja? Jaz imam znance v Jesenicah in ve? kaj sem izvedel danes? A poro?am? No povej Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip???Dej poro?ej ?e!!! Zakaj pa take đankije podpira?? Dejte zbrisat to temo no wtf .. Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega? Quercus poro?aj! A ti moram dioptrijo zamenjat?A sploh lo?i? zrno od plevela ?
Symon Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 A ti moram dioptrijo zamenjat?A sploh lo?i? zrno od plevela ? No no, ?alili se pa ne bomo, ?e ne bom ?e jaz kako nizko sputil! Kaj bi ti storil na mojem mestu?
Još šta Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Dejte me za moda...hahah,to pa se res cudn slis Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
g.Wankel Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 No za vse k vam splo?na znanost ne gre ?ist dobr v glavo mod=moderator, to sm mislu.To da ste pa vi na kej druzga pomislil, vam pa pa? narekuje va?a spolna usmerjenost Ampak sej je kul, ubadite se s tem ?lovekom, k je*e v glavo vse po spisku pa u?iva v branju.
Priporočeno sporočilo