Stellca
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, pa mogoče daš delat nekomu, ki je to že delal na Mazdinem dizlu ... Ne pa nekomu, ki copy/pasta stvari z neta v upanju, da bodo delale.
-
Zaslonke so bile dane notr, SW je bil spremenjen po odstranitvi DPF-ja in blokiranju EGRjev. Se pravi moram nardit ponastavitev na tovarniški SW in potem "nadgradnjo" na istem mestu?
-
To stekam, ampak v vseh teh napravah baterija zdrzi vrsto let preden jo bo potrebno zamenjati. Jaz je v daljincu v petih letih se nisem rabil zamenjati. Isto za klimo in ostala drobnarija. Jaz osebno sem 2-3 pakete polnilnih baterij kupil ravno zaradi raznih bozicnih dekoracij k jih je moja kupila in cel dan svetijo in je "velika poraba". Enako velja za razne igrace k imajo glasbene efekte in jih tamala po cel dan maltretira 🤣 Je baterije potrebno vsak dan zamenjati in se bolj splaca, da kupim polnilne.
-
A tele članke piše AI? Prevod je namreč katastrofa. tale zmaga - "brezsvinčnikovega goriva" pa tale tud ni slab - "frugalnost" ker očitno beseda varčnost ni več v trendu al kako?
-
Priporočeno sporočilo