Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ojla!

Rad bi povpra?al, katero olje je najbolj primerno za mojo mazdo.

Vozim mazdo 323 C 1.5 I DOHC 16V 65kW!

Do sedaj sem uporabljal polsinteti?no olje 10W-40, ki sem ga kupoval na petrolu.

Katero olje mi predlagate, ali je to dovolj dobro? Bolj mi je pomembna sama kvaliteta olja, kot cena.

Je res, da ni priporo?ljivo uporabljati sinteti?nega olja, ?e si prej uporabljal polsintetil?no?

Nekje sem prebral, da naj bi sinteti?na olja vsebovala neka ?istila, ki o?istijo oljne kanale, kar ne velja za polsinteti?na??

Bi lahko uporabljal sinteti?no olje? Kak?na je sploh razlika?

Lp!

Napisano

Ne obremenjuj se z oljem pri tem avtu, to?i notri po predpisih proizvajalca. Zelo jim pa?e Castrol, Motul, mislim da ima? ti 10w-40. Res pa da je na Petrolu drag...tako da v kak?ni trgovini z avtomobilsko opremo, ima? pa velikokrat tudi v ?paru,Leclercu akcijo za Castrola in nabavi 5l kanto pa bo mir.

Napisano

Ne obremenjuj se z oljem pri tem avtu, to?i notri po predpisih proizvajalca. Zelo jim pa?e Castrol, Motul, mislim da ima? ti 10w-40. Res pa da je na Petrolu drag...tako da v kak?ni trgovini z avtomobilsko opremo, ima? pa velikokrat tudi v ?paru,Leclercu akcijo za Castrola in nabavi 5l kanto pa bo mir.

castrola je men 323c 1.5i kr po?teno papcala, divinol je bil ok, druga? pa 10w40 ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.