Lowrider Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 Potreboval bi nekoga ki bi mi oblekel avto v folijo folijo imam svojo sem z maribora Citiraj
Z M A J Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 Kontaktiraj uporabnika Qwerty. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Sem mu odgovoril na ZS Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 ?e se zmenimo dodam ?e zravern enega c300 chrislerja ki sem ga limal pa ?e enega a4 k trem ki sem jih ?e sem pa zan? eno kesotiko mel ?ast celo v mat ?rno zalepit... RS6 bel audi je pri?el na lepiljenje v mat ?rno Citiraj If in doubt, flat out...
Lowrider Napisano 2. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2013 ?e se zmenimo dodam ?e zravern enega c300 chrislerja ki sem ga limal pa ?e enega a4 k trem ki sem jih ?e sem pa zan? eno kesotiko mel ?ast celo v mat ?rno zalepit... RS6 bel audi je pri?el na lepiljenje v mat ?rno Seveda se bova zmenla samo posli mi tel.stevilko za slike pa bi bil zainteresiran hvala.Kolega ma folijo ze doma samo da mu jutri javim za ceno jaz pa ko jo dobim se tudi javim Citiraj
qwerty Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 Seveda se bova zmenla samo posli mi tel.stevilko za slike pa bi bil zainteresiran hvala.Kolega ma folijo ze doma samo da mu jutri javim za ceno jaz pa ko jo dobim se tudi javim slike morem poiskat ker ma punca na prenosnem disku ker sem mel sesutje moje ki?te tako da ?e najdem napopam bom pa slikal jutri ko se lepi Clio RS najnovej?i lepo prosim v carbon... zadnji difuzor, sprednji lip pa havba in streha v mat ?rno lowrider samo ra?unaj da mene od 11.7 do 29.7 ni ker grem v francijo pol pa se lahko zmenimo Citiraj If in doubt, flat out...
iceman22 Napisano 2. julij, 2013 Prijavi Napisano 2. julij, 2013 slike morem poiskat ker ma punca na prenosnem disku ker sem mel sesutje moje ki?te tako da ?e najdem napopam bom pa slikal jutri ko se lepi Clio RS najnovej?i lepo prosim v carbon... zadnji difuzor, sprednji lip pa havba in streha v mat ?rno lowrider samo ra?unaj da mene od 11.7 do 29.7 ni ker grem v francijo pol pa se lahko zmenimo Ce ni skrivnost kok pride leplenje celega avts..ce sploh go delas... Citiraj www.trziskisladoled.si
qwerty Napisano 3. julij, 2013 Prijavi Napisano 3. julij, 2013 Delo je okrog 200? ce je velik avto... naprimer karavan ali enoprostorc folija pa pride pac cena na kvadrat kolko je velik avto... so pa cene folije pd 12? na kvadrat do 40? Citiraj If in doubt, flat out...
Lowrider Napisano 6. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2013 Mi lahko preblizno poves koliko metrov folije bi potrebovala kolegica za poleplenje celega ficeka ter cakam na slike ker bi radi vidli tvoje izdelke će sem prav razumel je Cena za mali avto 150? Citiraj
qwerty Napisano 8. julij, 2013 Prijavi Napisano 8. julij, 2013 Mi lahko preblizno poves koliko metrov folije bi potrebovala kolegica za poleplenje celega ficeka ter cakam na slike ker bi radi vidli tvoje izdelke će sem prav razumel je Cena za mali avto 150? slike ?e kr sku?am o?ivet nazaj iz diska druga?e pa nekaj ljudi ?e videlo moje delo na forumu ko sem mel ?e getza sem naredil kolega havbo Lynx uporabnik sm tam... Sva ?e kitala havbo ker mu je cigu padu iz strehe na havbo http://www.hyundai-klub.si/forum/viewthrea...amp;rowstart=40 Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.