Skoči na vsebino

morje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moja izku?nja z jugom istre letos ni ne vem kaj.. so ?e kar dale? od evrope; v konobah se ?e zdj ra?une pi?e na roke in 'lepe o?i', kampi bolj kavbojski-vsaj v okolici Premanture,za evre malokdo ho?e sli?at (ne, da bi bil problem menjat, ?e se pa informativno vpra?a pa ni? ne ?kodje in ni vidt, da bi bli zainteresirani za razvoj), ampak z 'evropskimi' zvezdicami se pa znajo pohvalit.

..na kratko: bleh oz. bol wannabe scena

Aja no,je pa voda zakon na kamenjaku :notworth:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Prej?nji teden sem bil v ?ibeniku, kjer sem skoraj zmrznil (temp. manj kot 18C. Ta teden pa se kopam pri svetilniku v Izoli, kjer se je morje segrelo na 25-26°C in je lih prav :-) :prstgor:

Napisano

Prej?nji teden sem bil v ?ibeniku, kjer sem skoraj zmrznil (temp. manj kot 18C. Ta teden pa se kopam pri svetilniku v Izoli, kjer se je morje segrelo na 25-26°C in je lih prav :-) :prstgor:

Aja, ?e me kdo vidi v Izoli sem vozim z eskuterjem (100% elektric) z mazdaklub.si kapico na glavi :punk:

Pa naj mi kdo popiska, da gremo skupaj na eno bir :cheers:

Napisano

Moja izku?nja z jugom istre letos ni ne vem kaj.. so ?e kar dale? od evrope; v konobah se ?e zdj ra?une pi?e na roke in 'lepe o?i', kampi bolj kavbojski-vsaj v okolici Premanture,za evre malokdo ho?e sli?at (ne, da bi bil problem menjat, ?e se pa informativno vpra?a pa ni? ne ?kodje in ni vidt, da bi bli zainteresirani za razvoj), ampak z 'evropskimi' zvezdicami se pa znajo pohvalit.

..na kratko: bleh oz. bol wannabe scena

Aja no,je pa voda zakon na kamenjaku :notworth:

Zato pa mene ne vidijo preko meje dol .Naj kar drugim "prodajajo" njihove istrske fore. :P

Napisano

Mene pa je presenetilo to, da nekaj vpra?a? po jugoslovensko in skoraj vsi so nam odgovorili po angle?ko nazaj :blink:

Posebno mladina, ?im te sli?i, da si tujec ti avtomatsko po angle?ko govori.

Napisano

4. teden resevanja moje travce....se zadnje zelene v vasi

post-2637-1374225165_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sem sel pa vceraj s tamalima v jamo Baredine, pa potem Novigrad-Umag-Savudrija....jao ta del pa je en slovenski afganistan, slovenc ob slovencu pri slovencu za slovencem, v avtokampu Pineta so pavsalisti kot kaki izseljenci, voda travnata ...

Cisto drugi svet, grem pa raj v Grcijo...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.