mike007 Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 Ampak ti filtri dajo pa res lep zvok. Citiraj
poky Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Zgledajo cool!! Kaka pa je kaj cena?? Pa kje se jih da nabavit,pa za kere modele vse??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
MX3 EVO Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 dobis jih preko a3m-a mal dra?ji so kot navadni sm spet odvisn od modela avtomobila, drgac so pa kr fajn... Citiraj
mike007 Napisano 5. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2005 Filter sm kupu prek ebaya za 23.000 SIT, cevi pa so homemade. Drga? pa je to serijski filter, to pomen da pa?e na vsak avto, sam cevi si mor? zrihtat. Citiraj
Hrdzo Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 Imas mozda dimenzije/mjere/skice od cjevi za filter?? Jer to jako dobro izgleda... Citiraj
cRaZY Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 Hmm eno vprasanje, ko je ravno ta tema... http://www.amh-booster.de/kn/index.php Tukaj prodajajo K&N sportne filtre tudi za mazdo 6 DIESEL! Pustmo zdej debato o dizlih in bencinarjih, mene zanima ali kdo ve, kaksen je rezultat ce obsesis sportni filter na dizla? Kaj boljsi zvok? lpPEter. Citiraj
komar Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 O tem bi tudi jaz sanjal ... Citiraj Papa, Tomi
MX3 EVO Napisano 9. september, 2005 Prijavi Napisano 9. september, 2005 vpras kaalmana on ti bo zihr vedu Citiraj
KAALman Napisano 10. september, 2005 Prijavi Napisano 10. september, 2005 Hmm eno vprasanje, ko je ravno ta tema... http://www.amh-booster.de/kn/index.php Tukaj prodajajo K&N sportne filtre tudi za mazdo 6 DIESEL! Pustmo zdej debato o dizlih in bencinarjih, mene zanima ali kdo ve, kaksen je rezultat ce obsesis sportni filter na dizla? Kaj boljsi zvok? lpPEter. ?e da? odprtega (konusnega) potem je malo druga?e, druga?e pa nima nobenga efekta... Citiraj LP KAALman
LEPI Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 [/color] Jst sm meu v svoji mazdi 2 tud ?portn filtr od apex-a,kupu sm ga v a3m pol mi je pa kr od enkrat avto za?ev crkvt, mu je gasa zmankval pa ta druga lambda sonda je crkvala tko da sm ga mogu vn dt Citiraj
STAJERC Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 Mike007 kdo ti je pa cevi delel pa kolk so te ko?tale A te nam spodaj ni? vlaga ne skrvi. Jaz sem gledal po de?ju in je bla resonan?na posoda ?ist mokra Citiraj
Bosti Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Jst sm meu v svoji mazdi 2 tud ?portn filtr od apex-a,kupu sm ga v a3m pol mi je pa kr od enkrat avto za?ev crkvt, mu je gasa zmankval pa ta druga lambda sonda je crkvala tko da sm ga mogu vn dt APEXi in APEX ni ista firma. Citiraj
mike007 Napisano 16. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Mike007 kdo ti je pa cevi delel pa kolk so te ko?tale A te nam spodaj ni? vlaga ne skrvi. Jaz sem gledal po de?ju in je bla resonan?na posoda ?ist mokra Dva kolena in 1 meter rostfraja so me ko?tali 9.000 SIT, filter me je ko?tal 23.000 SIT, za del pa nisem n? dal, ker imam brata ki obvlada delo z rostfrajem. Jst sm filter obleku, tak da voda ne pride do njega, in zaenkrat ?e nisem imel te?av. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.