jures Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2013 Se pravi, tudi ce vse dela ok je fajn sprozit regeneracijo? To lahko naredimo sami doma. Jures, kako to obremeni akku? Saj motor tece.. . ne poznam postopka v detajle ampak re?eno mi je bilo. Postopek ni isti kot med vo?njo saj zahteva dolo?eno ?tevilo obratov da se filter segreje na vsaj 600C, medtem ko med vo?njo dela regeneracijo v vseh pogojih. Pa ta ?lovek, ki se ukvarja le s tem mi je ?e dejal da OBVEZNO po prisilni regeneraciji menjati olje, saj se pregreje in zelo mo?no zme?a z nafto. To zato, ker je to edini na?in da pri prisilni regeneraciji dose?e? ?eljeno temperaturo in tlak DPFja Pero - the experthttp://tekat.si/storitve/regeneracija_dpf_filtrov/ Priporo?am branje PDFja!! Dosti pi?e o razliki aktivne in pasivne regeneracije. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 To sem bral ja. :-) Ne govoril si nekaj o akumulatorju. Jaz bom pred naslednjim servisom doma sprozil prisilno, pa da vdimo kaj bo. Mi je pa jasno da ta med voznjo in prisilna nista ?isto enaki ja. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dpicul Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm tukaj pi?e da prvo naj bi menjal olje, in potem postopki naprej.V?eraj sem naredil ro?no regeneracijo in potem ?e kalibriral injektorje. Je razlika, je bolj tih ne cuka in bolj konstantno vle?e. V zadnje je to naredil Pelko cca 35000km nazaj.Regeneracija mi je trajala cca 30 min, avto dr?i na cca 1800 obratih, vmes se spreminja zvok motorja, sklepam da spreminja vbrizg. Po moje je tudi bolj optimalna ro?na regeneracija. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 To bom tudi jaz naredil. A olje potem nisi zamenjal? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dpicul Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 To bom tudi jaz naredil. A olje potem nisi zamenjal? zamenjal ga pred 2000km. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 To bom tudi jaz naredil. A olje potem nisi zamenjal? 6. This process can take up to 60 min and is very hard on the battery. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dpicul Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 6. This process can take up to 60 min and is very hard on the battery. Baterija je zaenkrat ?e original, po 6 letih in 175000km Se ne smem preve? hvalit, ker mi lahko jutre odpove. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2013 Prebral PDF in opazil, da omenja neko avstrijsko podjetje, ki ponuja ?istilo za DPF. Verjetno je mislil na Liqui Moly pa ?e se ne motim je to nem?ko podjetje. Druga?e mi pa ni jasno zakaj naj bi se olje pregrelo saj je povi?ana temperatura le v izpu?nih plinih kar na?eloma na samo olje ne bi smelo vplivati :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 Se mi zdi, da je moja Mazda za?ela mal cukat. Sploh nevem kako to?no opisat... menjavo v prestavo se ?uti rahlo pocukanje. Pa ne na tak na?in, ker prepo?asi menjam... Kak?ne ideje.... Gre za dizla 2.2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 Se mi zdi, da je moja Mazda za?ela mal cukat. Sploh nevem kako to?no opisat... menjavo v prestavo se ?uti rahlo pocukanje. Pa ne na tak na?in, ker prepo?asi menjam... Kak?ne ideje.... Gre za dizla 2.2Ej...lp je bil narejen zadnji servis???? Lahko je dosti stvari tu.filter nafte..slaba nafta injektorji....?e ne bo treba do mojstra dr.Pelkota...lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 Ej...lp je bil narejen zadnji servis???? Lahko je dosti stvari tu.filter nafte..slaba nafta injektorji....?e ne bo treba do mojstra dr.Pelkota...lpServise delamo po reguli:) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 Cukanje pri prestavljanju lahko povzroca drseca sklopka... Seveda sedaj vprasanje za kako cukanje gre. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 Cukanje pri prestavljanju lahko povzroca drseca sklopka... Seveda sedaj vprasanje za kako cukanje gre.Nevem, ?e je sklopka...me zanima, ?e bi to sploh opazil vsak. Zgleda, da bo naslednji servis pred?asno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 U?enje ?ob bi recimo mogo?e kaj pomagalo? A cuka ko spusti? sklopko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 A se vozi? skos s klimo? Pribli?no na vsakih 10kkm se spro?i samodejno nastavljanje injektorjev ampak le takrat, ko avto stoji, motor je pri?gan, klima pa ne deluje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2016 A se vozi? skos s klimo? Pribli?no na vsakih 10kkm se spro?i samodejno nastavljanje injektorjev ampak le takrat, ko avto stoji, motor je pri?gan, klima pa ne deluje.Kako pa se to slisi ? Kot da bi se kompresor zalaufal? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Ja klimo mam pa res zmeraj... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Poskusi jo izklopit, pa laufat avto v prostem teku na mestu nekje 5 minut. Program za u?enje ?ob bi se moral spro?it in jih ponovno kalibrirat. ?e ne bo ?lo ti naj pa to naredijo na servisu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Ali kdo s foruma. Lahko pa tudi sama doma spro?i? to u?enje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
markym Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Kako pa se spro?i to u?enje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Kako pa se spro?i to u?enje? http://www.mazda-si.net/topic/10955-samodejno-u?enje-injektorjev-za-dizle Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Poskusi jo izklopit, pa laufat avto v prostem teku na mestu nekje 5 minut. Program za u?enje ?ob bi se moral spro?it in jih ponovno kalibrirat. ?e ne bo ?lo ti naj pa to naredijo na servisu.Hvala.Kako pa vem al sm uspe?na al ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Ja, sej lih to je fora, da ne bo? vedela. Poleg tega, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji, zato je bolje ?e ro?no to izvede? oz. preko programa forscan. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Ja, sej lih to je fora, da ne bo? vedela. Poleg tega, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji, zato je bolje ?e ro?no to izvede? oz. preko programa forscan.Ok.Probala bom to narest.A je vseeno al je segret motor al ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. avgust, 2016 Stvar je kar ob?utljiva, mora biti segret, spet pa ne sme biti preve?. Ne mislim na temperaturo vode ali olja, mislim da meri ?e neko temperaturo goriva, in ?e je ta vi?ja od 60 stopinj se mi zdi, ne more? tega zagnati. In, ?e to ne dela? preko forscana, potem niti ne ve? kaj mu fali. Recimo, pride? domov, ugasne? avto, pride? ?ez 10 minut nazaj to narest..jok brate...bo moral avto nekaj ?asa laufat, da se temperatura znormalizira, potem pa gre. Zato sem omenil, da je la?je s forscanom. Al pa ?e se pripelje? domov, pa samo v ler vr?e? in potem bodisi ro?no za?ene?, ali pa pa? ?aka?...samo glede tega ?akanja nisem ravno optimist Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.