Katjaa Napisano 5. avgust, 2016 Prijavi Napisano 5. avgust, 2016 Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne... Citiraj
markym Napisano 6. avgust, 2016 Prijavi Napisano 6. avgust, 2016 Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne...So osnovni servisi narejeni? olje, filter goriva? Cuka lahko tudi zaradi slabega pretoka goriva. Citiraj
SpEkTr Napisano 6. avgust, 2016 Prijavi Napisano 6. avgust, 2016 Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne... A so obrati ?li samodejno gor in dol...ene 3x po 15 sekund recimo? Citiraj
Dottore Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 ?al mi je, da se vra?am na originalno temo. Ampak pri 6 GH z 2.0 dizlom so to cukanje pa? ob?asno pojavlja. Enkrat je bolje po u?enju injektorjev, ?i??enju DPF ali po samo po polnjenju posode za gorivo na drugem bencinskem (dizelskem) servisu. ?e najbolj o?itno je, ?e spustite plin pred tunelom in v tunelu, recimo v 6. prestavi spet malo, ?isto malo dodate. Seveda nastane tudi v drugih situacijah. Zoom-Zoom kaj ho?emo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.