mladi? Napisano 14. julij, 2013 Prijavi Napisano 14. julij, 2013 ?ivjo! Malo sem brskal po forumu in nisem nikjer zasledil debate o avtoradiih za mazdo 6. Zanima me ?e ima kdo kaj izku?enj oz. ali ve ?e se za mazdo6 2005 letnik dobi maska za avtoradio 2DIN. Malo sem brskal po spletu pa na?el maske samo za novej?e od leta 2008. Hvala in lp. Citiraj
tawko Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 ?ivjo!Malo sem brskal po forumu in nisem nikjer zasledil debate o avtoradiih za mazdo 6. Zanima me ?e ima kdo kaj izku?enj oz. ali ve ?e se za mazdo6 2005 letnik dobi maska za avtoradio 2DIN. Malo sem brskal po spletu pa na?el maske samo za novej?e od leta 2008.Hvala in lp. tudi ce je ni na trgu kontaktiraj radio vili oz gapex(kabuum sound)in ti jo naredijo po zelji ter zmontirajo Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Z M A J Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Lahko pa vpra?a? tudi ?gajnar-ja, v BTC, zraven Mazda servisa, obvladajo te zadeve maksimalno, pa ?e konkretne popuste imamo pri njih! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Drugace pa ebay. Pa potreboval bos mazda na iso radio adapter. Isto velja za radio anteno verjetno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mladi? Napisano 19. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Zrihtal masko iz poliestra pa mal drga? zvezano vse skupej zadej pa tipka za vse 4 ?migovce pride mal drgam. cena 350 eur + radio. hvala vsem za odgovore Citiraj
Još šta Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Zrihtal masko iz poliestra pa mal drga? zvezano vse skupej zadej pa tipka za vse 4 ?migovce pride mal drgam. cena 350 eur + radio. hvala vsem za odgovore dej slikej pa nalimej sm gor pliz,da ostali vidmo kako zgleda Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 dej slikej pa nalimej sm gor pliz,da ostali vidmo kako zgleda Ali pa ?e bolj?e, da pride na kak?en Mazda meet in zadevo poka?e v ?ivo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 tut to bi blo ja Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.