danjel Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 pozdravleni mam mazdo MX-5 letnik 2001 motor tip BP 1,8 103 KW mam te?ave z plini pri visokih obratov sem menjav katalizator univerzalni pred 2 leti sve?ke ?galne kable filter goriva ?rpalka goriva senzorje na premi?ni gredi sonda lambda univerzalna in ?e vedno ne vem zakaj ne morem ?ez tehni?ni rabim va?e mnenje hvala Citiraj
Driver Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Zamenjaj ?e filter zraka, najbolje da da? originalnega. Preden avto pelje? na tehni?ni pregled ga dobro segrej, vozi ga v visokih obratih, da se dobro segreje tudi izpuh ne samo motor. Mogo?e bi se spla?alo pogledat ?e MAF senzor ?e je za o?istit. Citiraj
Baby Viper Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Predela? na LPG ..mal heca Si poskusu tud mogo?e kak drug tehni?ni? Druga?e je poleg na?tetih zadev lahko potem skorajda samo ?e ra?unalnik kriv za napa?en izra?un me?anice Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 jaz sem pred par mesci sel na preventivni tehnicni pregleda (vedno ga delam na dunajski amzs) pa mi je isto rekel, povisani vrtljaji... pol sem dal servis cez in dal tole noter kakih 2000km prej (http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/de_1014.html?Opendocument&land=DE) in dodbra segrel motor (da katalizator deluje kot mora) preden sem sel na tapravi tehnicni, in naredil z odliko...vse zeleno in komentarji (zdaj ze standardni) "ne morem verjet, da jih ma toliko prevozenih, se vidi, da lepo skrbite zanjga" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 Rupurut v rezervoar ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda_mx Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 Motor mora bit posteno segret. Ampak res posteno. Do konca. Da je katalizator na res visoki temperaturi. Citiraj
Z M A J Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 @Danjel, zapelji do Pelka, bo? pozabil na skrbi in te?ave s tehni?nim. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 meni so priporo?ali Iberogast, vendar ga ne uporabljam,plini gor ali dol Citiraj
Sirius Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 pozdravleni mam mazdo MX-5 letnik 2001 motor tip BP 1,8 103 KW mam te?ave z plini pri visokih obratov sem menjav katalizator univerzalni pred 2 leti sve?ke ?galne kable filter goriva?rpalka goriva senzorje na premi?ni gredi sonda lambda univerzalna in ?e vedno ne vem zakaj ne morem ?ez tehni?ni rabim va?e mnenje hvala Veliko stvari je ?e takih, ki vplivajo na pravilno izgorevanje. Dovoj je, da sistem vbrizgavanja ne deluje pravilno, pa so te?ave z izpu?nimi plini. Na razpolago je najnovej?i aditiv za bencin, ki bi pre?istil sistem goriva, Metabond Megalene Plus, in mogo?e odpravil te?ave s plini. Nekaj o njem si lahko prebere? v pripeti datoteki. .Cena: aditiv 18,00 ?+dozirka 0,80 ? + po?tnina 3,77 ?Informacija o o aditivu ni ?e na internetni strani, saj je izdelek komaj "pe?en", bo pa v kratkem za nekaj dni. 250 ml aditiva zadostuje za 500 l goriva. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.