Srachko Napisano 31. julij, 2013 Prijavi Napisano 31. julij, 2013 Z prijateljem sva na pivu malce debatirala in me je malo prestra?il, kar se ti?e filtrov olja Mann. Baje da niso bogve kaj (naj bi se hitro zama?ili). Zanima me, ?e je na tem kaj res ali ne. Zaenkrat se ?e nisem spravil k menjavi olja, saj me skrbi filter, rad bi pa samo najbolj?e za Xedosko Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Strela Napisano 31. julij, 2013 Prijavi Napisano 31. julij, 2013 Z prijateljem sva na pivu malce debatirala in me je malo prestra?il, kar se ti?e filtrov olja Mann. Baje da niso bogve kaj (naj bi se hitro zama?ili). Zanima me, ?e je na tem kaj res ali ne. Zaenkrat se ?e nisem spravil k menjavi olja, saj me skrbi filter, rad bi pa samo najbolj?e za Xedosko Do sedaj sem kar nekaj avtov menjal in niti 1x nisem imel te?av z Mann filtri! lp. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.