Strela Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Fantje, to soboto 3.8. se pri CSSu - Mestinje, obeta fajn dogodek pa ?e koga zanima, je blizu in se mu da bi lahko pri?el kaj pogledati. Jaz bom tam k se poznam s fanti iz CSSa pa me zanima kak bo razplet. lp.http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...4&p=1607198 Citiraj
iceman22 Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Tudi mene to zanima... kr mam oboje oziroma od css sm dal stran in zdej mam sam powerbox... sam razmisljam da bi dal nazaj od css kljub nekaterim omejitvam.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Strela Napisano 1. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Tudi mene to zanima... kr mam oboje oziroma od css sm dal stran in zdej mam sam powerbox... sam razmisljam da bi dal nazaj od css kljub nekaterim omejitvam.. No, jaz pridem 100% pa ?e prileti? imajo takoj zraven fajn lokah k se da kaj spiti tako da ja te povabim na pivo . lp. Citiraj
iceman22 Napisano 4. avgust, 2013 Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 In kako je blo? Citiraj www.trziskisladoled.si
Strela Napisano 4. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 In kako je blo? Ja, boxi so vsekakor dali "nekoliko" slab?e rezultate od chipa. Jaz verjamem da so boxi ki so nekako 100% kompatibilni za dolo?en model vozila ampak to iskati je kar zamudno in mogo?e drago. Tako je zadevo komentiral hippo(g. Savo, ki je prinesel boxe): Rezultati so bili bolj porazni (mogo?e pa? ni bila prava kombinacija box-motor, o tem lahko samo ?pekuliram, pa? ?tevilke so take kot so , Alen in sodelavec(CSS) sta se izkazala kot prava doma?ina in profija... Aja, glede ?tevilk, mislim da so grafi in rezultati gor na CSS FB strani, tako da lahko tam preverite. Citiraj
iceman22 Napisano 4. avgust, 2013 Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Kaj pa kaksni grafi in podatki? Na facebooku ni nic... Citiraj www.trziskisladoled.si
Strela Napisano 4. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Kaj pa kaksni grafi in podatki? Na facebooku ni nic... nwm, CSS bi potem trbalo povpra?ati ?e bodo gor kaj dali. Jaz sem pa? na lastne o?i videl da so boxi, tisti ki jih je Hippo prinesel, dodali le tam nekje borih -15% mo?i in to je vse. ?e pri prvem boxu je iz original izmerjenih 108km mo? zrasla na 121km in potem pri Powerboxu ?e za par konji?kov.Testni avto pa je bila ?koda Octavia 1.9tdi PD 77kw l2007. Citiraj
Strela Napisano 4. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Evo so ?e:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...6&p=1607521 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.