Bosti Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 Da bi forum postal ?e bolj znan smo ga v prej?njem mesecu promovirali tudi na omenjeni prireditvi. O?itno je bilo nekaj u?inka, saj se baza uporabnikov kar lepo ?iri. V priponki pa si lahko ogledate tudi oba oglasa. Verjetno so jih lahko veseli tudi prodajalci. Citiraj
David Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 Bosti....kaj nej re?em....plosk plosk....in ti si NAAAAA?!!!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 Lepi oglasi... BTW,nisn pa ravno tam zvedo za to stran.. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 Poky kje pa si zvedu???? Citiraj Feel free....
poky Napisano 5. september, 2005 Prijavi Napisano 5. september, 2005 ?e sem odkrit,sem ?isto slu?ajno najdo to stran. Iskal sem neko dodatno opremo za avtek,pa sem kr na1x pri?el na to stran-HVALA BOGU da sem jo najdo!! Sem pa ?e lani februarja,ko sem kupo avto,iskal kako tako stran,pa je na ?alost takrat nisn najdo... Sem pa takrat najdo vsesplo?ni forum na www.mazda3forums.com! No,zaj sn pa tu... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 Evo smo veseli da si se nam pridru?u....... LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 Evo smo veseli da si se nam pridru?u....... LP daVidHvala,hvala,jaz sn tudi vesel,da ste vi veseli,pa smo vsi veseli..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 We are all one happy family... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 We are all one happy family... Mi se mamo radi,radi radi radi....... :mi pijemoo: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 .... mi se mamo radi, spredaj bolj kot zadi... Citiraj LP KAALman
David Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 KAAlman..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 .... mi se mamo radi, spredaj bolj kot zadi... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.