pickov Napisano 3. avgust, 2013 Prijavi Napisano 3. avgust, 2013 Zdravo! Imam problem gre za mazdo6 diesel 143 letnik 2007(163000 prevo?enih) in sicer v zadnjem mesecu se mi je 2x nardil da ni hotla v prvo v?gati, v?gala je potem v tretje.lastnik sem 2 leti in do sedaj se mi to ni ?e nikoli zgodilo tudi drugih ve?jih problemov nisem imel,servis je bil narejen 4 tiso? kilometrov nazaj,menjan je bil filtr kabine,oljni filter in olje(pri pelkotu) a je mozno da je kaj v zvezi z filtrom goriva Citiraj
batko Napisano 4. avgust, 2013 Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Kaj ti ekran na armaturi ka?e zunanjo temperaturo...sem imel primer, ko je crnknilo tipalo zunanje temperature in je motor te?ko u?igal. v bistvu tisto tipalo daje motorju podatke o zunanji temperaturi... Citiraj www.gistel.si
pickov Napisano 4. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Ne tipalo dela ker mi ka?e pravilno temperaturo Citiraj
pickov Napisano 4. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 da malo popravim opis te?ave avto v?ge normalno ampak takoj zanihajo obrati tam do 1000 obrato nato pa padejo in avto se ugasne ,?e malo pomagamz gasom se obrati obdr?ijo in laufa normalno naprej,kot sem malo bral po forumu naj bi slo za IMV ventil? Citiraj
batko Napisano 4. avgust, 2013 Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Vse ka?e na IMV ventil... Citiraj www.gistel.si
pcpostar Napisano 14. avgust, 2013 Prijavi Napisano 14. avgust, 2013 Vse ka?e na IMV ventil... Jaz sem imel prej?nji teden na morju podobne te?ave. Malo leno je v?igala (mazda 6, 2004, 180.000km). Nazadnje pa so samo kazalci na armaturki skakali gor in dol, vzgala pa ni. Menjal akumulator, v?ge lepo, takoj. Citiraj
bojlar Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Meni Mazda6 2,0 DC (140 KM) 2009 letnik zadnje ?ase (posebej danes zjutraj) takoj po zagonu v prostem teku, ko je ma?ina mrzla nekaj "trza" oz. "cuka". Ko se ogreje je brez problema. Se komu kaj sanja kaj je to? Poraba se sicer ni ni? pove?ala. Citiraj
SpEkTr Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Probaj malo ?obe skalibrirati. Tukaj na forumu ma? link oz. v google vpi?i mazda 6 tips and tricks Citiraj
bojlar Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Samo tam v "tips and tricks" pi?e: "Connect the pin in the red circle 5 times within 5 sec. to earth (chassis)." Saj to ne morem jaz sam narediti. Ali kaj? To bi moral verjetno imeti neko napravo, da bi jo vklopil. A ne? Ali ve kdo kje mi to lahko naredijo za ?im ceneje? Hvala. Citiraj
SpEkTr Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Valda lahko naredi?. En konc da? na maso, potem pa kot pi?e, 5x prebrika? Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 Lahko pa obi??e? Avto Pelko, pa naj Simon bolj ob?irno prou?i tvojga stroja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.