Rally Napisano 5. avgust, 2013 Prijavi Napisano 5. avgust, 2013 Prosim pomagate mi kje se nahaja pri Mazdi Premacy 2,0 enota za centralno zaklepanje. . Sem ?e vse prekopal in jo ne najdem. Ali je mogo?e pod sovoznikovim sede?em???? Nujno rabim ker bi si rad uredil zaklepanje na daljinca. A je kje kak?en junak ki to ve?????? Citiraj
Rally Napisano 7. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Prosim pomagate mi kje se nahaja pri Mazdi Premacy 2,0 enota za centralno zaklepanje. .Sem ?e vse prekopal in jo ne najdem. Ali je mogo?e pod sovoznikovim sede?em???? Nujno rabim ker bi si rad uredil zaklepanje na daljinca.A je kje kak?en junak ki to ve?????? A ni nobenega strokovnjaka, ki bi to vedel. Sem mislil da ne bo pretrd oreh za vas Citiraj
Jest Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Pri Mazdi 6 GH je na sredini armature ... nad radijem ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Rally Napisano 7. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Pri Mazdi 6 GH je na sredini armature ... nad radijem ... Hvala vsaj nekaj otipljivega za za?etek ?e zbiramo predloge, da ne razkopljemo cel avto Citiraj
Deeyan Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Pa sej sploh ne rabis najt enote za centralno zaklepanje. Ti sam enostavno priklopis enoto za daljinsko na motorcek na voznikovih vratah, ki je tudi glavni motorcek (shemo enote pa tak dobis zraven) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 Nisi povedal zakaj i??e? enoto. ?e rabi? za priklop dalinskega centralnega, lahko kable priklopi? na ?op kablov, ki gre mimo vozni?kih vrat oz. pred njimi, kjer ima? tudi kable za blinkerje. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Rally Napisano 8. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 Nisi povedal zakaj i??e? enoto. ?e rabi? za priklop dalinskega centralnega, lahko kable priklopi? na ?op kablov, ki gre mimo vozni?kih vrat oz. pred njimi, kjer ima? tudi kable za blinkerje. Ja rabim za priklop enote za daljinca.Dober predlog , dodatni predlogi pa ?e zmeraj dobrodo?li! Citiraj
LakiSLO Napisano 9. avgust, 2013 Prijavi Napisano 9. avgust, 2013 Ja rabim za priklop enote za daljinca.Dober predlog , dodatni predlogi pa ?e zmeraj dobrodo?li! Rally, a si daljinca zgubil ali nisi ga dobil?Vsaka Premacy ima daljinsko zaklepanje... Citiraj
Rally Napisano 9. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2013 Rally, a si daljinca zgubil ali nisi ga dobil?Vsaka Premacy ima daljinsko zaklepanje... Pozdravljeni hvala za odgovor. Mazdo sem kupil in prej?nji lastnik mi je zraven dal samo klju? za centralno zaklepanje in to enega navadnegaki ni na daljinsko zaklepanje ker baje, da se je eden zlomil. Citiraj
mazdaman Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Vsaka Premacy ima daljinsko zaklepanje... Nima vsaka Premacy daljinskega centralnega zaklepanja, imajo pa centralno zaklepanje. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.