midva3 Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 lep pozdrav zanimam se za nakup mazde 626 1.8, letnik 2000, 5v,80000km 1 lastnik ogledana mazda ima zgoraj navedene podatke zdej me pa zanima ali ima ta model kakr?nekoli standardne te?ave, koliko benza pokuri, cena servisov , vzdr?evanja, zanesljivost avtomobila, na koliko km se dela servis, kaj je z ma?ino, ali ima jermen ali verigo, kak?en servis bi blo treba narest pri teh km. in ostale informacije ki so potrebne pri nakupu, na kaj moram biti ?e posebej pozoren itd, za?elene so tudi kakr?nekoli druge informacije hvala za pomo? Citiraj
bolee Napisano 6. september, 2005 Prijavi Napisano 6. september, 2005 kupi raj?i 2.0 136km, drga? je pa avto super edino kuri mal velik, v 5ih letih po 180.000 kilometrov je crknila pumpa za benzin in senzor za abs Citiraj
ReDevil Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 Res set ti najbr? bolj spla?a kupit mo?nej?o zverino, ker poraba bo nekje ista, zmogljivosti pa precej bolj?e (kolkor pa? jaz poznam ta dva motorja). Je pa treba razmislit, da ti ne bo potem ?al! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zoom Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 Kolk pa pije ta 2.0 motor (letnik 2000-gt-100kw), pa ?e to je v6? Citiraj
KAALman Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 Kolk pa pije ta 2.0 motor (letnik 2000-gt-100kw), pa ?e to je v6? v 626 tega letnika 2.0 motor ni V6 ! poraba pa bo verjetno okrog 9 litrov Citiraj LP KAALman
zoom Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 Super, pol je verjetno vzdr?evanje dost pocen... Tole sm gledal http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=478047 mal predraga? Je pa to en redkih japoncev ki ma kw ustrezne ni?jemu rangu registracije ponavad majo sam finte 81, 105 kw... Citiraj
Guest BrainLess Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 meni se zdi cena ?ist po?tena glede na avto ki je .... ?e gleda? za primerjavo (nevem ?e pametno) ja honda civic recimo letnik 97 za ta denar... pa nima mislim da niti avtomatske klime (nekatere!) newem no... meni je avto zlo v?e?... bi ga tud sam mell Citiraj
zoom Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 Avto je res super sm mora? vedet da ko ga kupi? se verjetno poro?i? z njim....ko bo star 10 let ga verejtno tud avtohi?o ne bo povohala... Citiraj
KAALman Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 hmm... tale v oglasu zgleda dobra/lepa je pa res da tak avto ne kupi? za 2 leti, ampak ga bo? vozil, vozil, vozil... Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 Sicer pa kaj ho?t lep?ega kot da ste po 10 letih skupnega ?ivljenja ?e vedno zaljubljeni v svojo ?eno (v prenesenem plehnatem smislu seveda)! ) ?e pa skoz menjava? ljubice pa loh dobi? kak?no bolezen (pri plehu se pa? ope?e?), isto je pri plehu, kdor si zaslu?i, da ostane pri hi?i, naj tako tudi bo! ) Tale mazda mi ne zgleda slabo, men osebno je pa ?e dost bolj v?e? tastara ma?inca, l. 1992 pa naprej, 5-vratna verzija, sploh z 170KM motorjem mora bit kar huda kri?arka! Dobr so delal, teli na?i pradedje z Japonske! )))) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 Ej Priam a si ti mogoce studiral filozofijo?? (aj mejk dzouk Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 20. september, 2005 Prijavi Napisano 20. september, 2005 hehe va?n da mi jezik lepo te?e (v treznem stanju) Ma ja mormo tale forum mal popestrit, da bo bolj ?iv, men pa se itak ful dogaja v glavi, v stilu namest 2x premislt pa pol neki re?t, jz pa raj? 2x re?em, pa pol ?ele pomislim )) nima veze!!! ... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zoom Napisano 21. september, 2005 Prijavi Napisano 21. september, 2005 Se komu sanja kolk pride servis na 90.000km.....bo glih kar....verjetno so jermena na vrst... Citiraj
KAALman Napisano 21. september, 2005 Prijavi Napisano 21. september, 2005 hehe va?n da mi jezik lepo te?e (v treznem stanju) Ma ja mormo tale forum mal popestrit, da bo bolj ?iv, men pa se itak ful dogaja v glavi, v stilu namest 2x premislt pa pol neki re?t, jz pa raj? 2x re?em, pa pol ?ele pomislim )) nima veze!!! ... se vidi @zoom: servis z jermeni na poobla??enem servisu bo okrog 130-150 jurjev (normaln servis-olje sve?ke itd., jermeni in napenjalci (klinasti zobati)) ?e pa pozna? tak koga ki ti dobro zrihta pa pri?para? skoraj polovico... Citiraj LP KAALman
Djuro Napisano 24. september, 2005 Prijavi Napisano 24. september, 2005 Jaz sm lastnik 626 letnik 2000, in lahko avto zelo pohvalim. Kupil sem ga marca ko je imel prevo?enih 172000km, zdaj ima ?e okoli 205000km,pa ni v tem ?asu ?lo ?isto ni?,opravil sem velik servis,in to je edini stro?ek ki sem ga imel. Na?eloma pa samo tankam in vozim. Mam pa 2,0 z 100kw in sem zelo zadovoljen z avtom,vle?e lepo in tudi mo?i je zadost. Jaz ti priporo?am ma?inco Citiraj Mazda 626GT ------> Flying M on the GO!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.