Skoči na vsebino

nujno rabim nasvet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

nekaj mi poka , sli?i pa se kot ?e bi kamen priletel v pod.To se zgodi in sli?i predvsem ?e da? volan fest v desno in gre? nazaj po kakih malih jamicah, potem se fest zasli?i tak pok.Sem gledal ?e vse pa ne morem ugotoviti kaj bi bilo to.Zglobe sem menjal ne dolgo nazaj, prav tako na stabilizatorih tiste pal?ke za povezavo.

Edino kaj nesem zamenjal je tisti zglob kako se re?e kot en podalj?ek ,je pa samo ?e gledano znotraj avta ven je spredaj na desni strani, torej na dalj?i osi.Tam mi se je utrgala man?eta, vendar takoj jo zamenjal za novo in ker mi je mast ven zmetalo, sem namazal z mastjo ki je bolj gosta , prej ko je notri bila neka bolj teko?a mast, je zglob malo migal, sedaj ko je bolj gosta mast pa je fiksen ?e ga z roko ho?e? zmigati. je mogo?e to krivo, da je mast preve? gosta.

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

• 11 let kasneje...
Napisano

Da ne odpiram nove teme, bom svoje vpra?anje prilepil kar semle.

Torej: Sine mi je pripravil presene?enje. Pozabil je povedati, da imajo jutri ?portni dan in da se je on ?e pred enim tednom prijavil za smu?anje. In zdaj na brzino moram zrihtat smu?i.

Ostalo vse sem ?e uredil, na?li smo mu pancerje (od starej?e sestre), prilagodil sem okovje,... Bi bilo pa dobro, ?e bi jih tudi malo namazal. Ni potrebno, da je kak?na profesionalna re?, toliko pa, da se ne bo po smu?i??u dol poganjal... Ima kdo kak?no idejo, s ?im bi to lahko takole na hitro re?il? Ker mi ni ravno do tega, da se zdaj vozim 25 km v dolino po ma?o za smu?i... Sem pomislil, da bi kar z WD-40 nasprejal, toliko, da je malo mastno, ampak se mi ne zdi ravno dobra ideja. Ima kdo kak?no bolj?o?

Napisano

Mogo?e bolj?e da ne da? ni?, kot da kiksne? z ma?o. ?e ni smu?a ni? namazana ne bo stal na hribu, ?e se pa kiksne se pa to lahko naredi.

edit: recimo s sve?o ne mazat, lahko ?ist kontra u?inek...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.