Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo eno pra?anje glede razlitja acc kisline. In sicer kako oz s ?im odstanit hudi?a, preproge ne ra?re, je pa ?e 1 teden mokra, ra?rlo mi je pa eno majico ?isto slu?ajno, potem sem pa neko ?otorko vrgel notr pa je kar ?ez usekalo, ruzaka kateri je bil gor pa niti ne upam gledat koliko ga manjka :(

panoramska.jpg
Napisano
  je Turbo Lumpi napisal:

Evo eno pra?anje glede razlitja acc kisline. In sicer kako oz s ?im odstanit hudi?a, preproge ne ra?re, je pa ?e 1 teden mokra, ra?rlo mi je pa eno majico ?isto slu?ajno, potem sem pa neko ?otorko vrgel notr pa je kar ?ez usekalo, ruzaka kateri je bil gor pa niti ne upam gledat koliko ga manjka :(

destilirana voda... razdred?i? ene parkrat potem postane pa hlapljiva...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Najboljs je pesek, ki je tut za razlitje olja, posujes pocakas par minut in pometes, to mi na siht dostkrat uporablamo ;)

Napisano

Aja, pozabil sem napisat da se je razlila v prtla?niku po preprogi, zato sem omenil preprogo ki je ?e 1 teden mokra.

S peskom bom bolj te?ko po preprogi, bom probal destl. vodo ;)

panoramska.jpg
Napisano
  je Turbo Lumpi napisal:

Aja, pozabil sem napisat da se je razlila v prtla?niku po preprogi, zato sem omenil preprogo ki je ?e 1 teden mokra.

S peskom bom bolj te?ko po preprogi, bom probal destl. vodo ;)

auuuuuuuu ?it! obvezno prever pleh pod preprogo, da ga nebo kej prejedl... nvem js na tvojem mestu bi fliknu to preprogo ven, pa novo not, ker s tam pa dvomim da bo? lohk spravu ven

Napisano
  je qwerty napisal:

destilirana voda... razdred?i? ene parkrat potem postane pa hlapljiva...

zakaj pa destilirana :)???

Vzemi posodo z vodo in gobo in spiraj pa spiraj pa ?e malo spiraj da ne bo ve? nevarnosti za raz?iranje ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Vro?a voda dela ?ude?e.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• V Italiji velikokrat dobiš kapučino v kozarčku. In z normalno ceno. Pri nas pa kao neki šmensi fensi pa te upalijo za 2.50€.😄  
    • Sem pred dvajsetimi letih veliko hodil po trgovinah in pregledoval tudi vhodne papirje, račune, itd ... Včasih so dejansko določene trgovine privabljale kupce z nižjimi prodajnimi cenami od nabavnih. Ceneje 1 paleta PC-jev z 20% izgubo kot 20 sekund TV reklame.
    • Normalno, če je pa serviran kot špricar 🤣
    • Da dam se drug vpogled v primerjavi s polnjenjem avta....   Prisel sem iz Nemcije domov 1100km v dveh urah prepakiral avto nataknil kolesa in sva sla v benetke na dopust za 4 dni velikonocnih. V ponedeljek sva sla domov 400km do doma imel sem doma 1 uro da prepakiram in letim nazaj 1100km v nemcijo. Po tednu dni v nemciji sem sel v avstrijo poleg innsbrucka, casa za polnjenje niti pol ure ne, tam bil 4 dni in nato v Firenze, avto moral takoj pustiti v na parkingu ker se je zacela tura po toskani. Zadnji dan v petek bom samo dvignil avto in picil domov iz Firenc za nove 4 ure prepakiranja, vozim lahko tud 200 v nemcijo ce hocem brez skrbi   Naj mi 1 razlozi kako lahko to hendlas z elektriko? Ze samo doma rabis pol vsaj 8 ur za polnjenje....   P.S. kolega nemec ki je z mano tu je sel na pot za Firence 2 dni prej z el mercedesom....
    • 1 mesec od predelave. Nikoli ne gledam cene, nikoli ne uporabljam kake aplikacije. Vozim se brez skrbi od tanka do tanka.   Vozim na omejeni AC do 140, v neomejeni nemciji 170....ne gledam na porabo po domace.   Na pumpi kjer tankam lpg pogledam koliko stane euro95 in paralelno vpisem. Lpg imajo popopnoma povsod. Je pa v avstriji in nemciji drazji kot ostala eu, po enem mesecu in 4661km je prihranek 260€. Ce to pomnozim z 12 mesecev je napeljava odplacana   Ce pa dodam se 4661x0.44€ kilometrine je pa ze zdavnaj odplacana   P.S. ne rabis gruntat kje bos tankal izven AC...cena enaka
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.